AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-2-special-cover-nahled.jpg

Total War: Warhammer II: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Total War: Warhammer II je v poradí druhým dielom fantasy odnože ťahovej strategickej série s RTS bitkami Total War od spoločnosti Creative Assembly. Ako bol tento titul prijatý vo svete, čo naň hovorila naša redakcia, aký obsah do neho bol pridaný a nielen to sa dozviete v tomto špeciále.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e72a7c0e-0774-49e7-be61-4813716016fc.jpg

Total War: Warhammer II – Curse of the Vampire Coast (RECENZIA) – Expanzia nasiaknutá slanou vodou

Dlho očakávaná veľká expanzia do Total War: Warhammer II je konečne tu. Ako sa Creative Assembly tentoraz podarilo odladiť celkovú balanciu, čo všetko nám tento datadisk prináša a či stojí aj napriek vyššej cene za kúpu, si máte možnosť prečítať v našej skutočne podrobnej recenzii Curse of the Vampire Coast.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-3-tipy-nahled.jpg

Total War: Warhammer I a II (TIPY) – ako zvíťaziť v bitkách a kampani za všetky národy

Záverečný diel nášho špeciálu zameraného na jedny z najlepších stratégií posledných rokov Total War: Warhammer I a II je tu. Poradíme vám, akú taktiku zvoliť za jednotlivé národy v bitkách a v hlavných kampaniach. Posledná štvrtá epizóda sa konkrétne venuje kampani Total War: Warhammer 2.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/total-war-warhammer-ii-rise-of-the-tomb-kings-logosmall.jpg

Total War: Warhammer 2 – Rise of the Tomb Kings (RECENZIA)

Zahrali sme si nové platené DLC do Total War: Warhammer 2. Informácie o tom, ako sa nám novinka z dielne Creative Assembly páčila a čo ponúka, nájdete v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/total-war-warhammer-2-thumbnail-nahled.jpg

Total War: Warhammer 2 (RECENZIA a NOVINKY) – Update Mortal Empires je tu

Stratégia Total War: Warhammer 2 od britského štúdia Creative Assembly v Ondrovej recenzii dostala skvelé hodnotenie 95 %. Už pred vydaním tohto adeptu na stratégiu roku 2017 vývojári sľubovali, že krátko po základnej hre bude nasledovať update spájajúci mapy prvého a druhého dielu. Prečítajte si, čo nás v aktualizácii Mortal Empires čaká a neminie.

Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info