AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/far-cry-6-vse-co-vime-castilo-diego-zaporak-nahled.jpg

Far Cry 6 (INFO) - DLC and Season Pass, HW Requirements etc.

Far Cry is one of the most successful franchises made by the French publisher Ubisoft, and although it hasn't gone through as many changes as its sister series Assassin's Creed, it still enjoys immense popularity. In Far Cry 6, we venture into a new region inspired by contemporary Cuba and attempt to overthrow a ruthless dictator. And all of this, of course, in the name of sandbox gameplay, which is still very fun, but doesn't bring much new to the table. Find out everything you need to know about Far Cry 6 in this article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-7-spekulace-logo-thumbnail.jpg

Far Cry 7: Všetko, čo zatiaľ vieme (ŠPEKULÁCIA)

Že vyjde Far Cry 7, je isté podobne ako to, že zajtra ráno vyjde slnko. Dlhoročná a nutné dodať aj úspešná séria Ubisoftu síce v posledných rokoch nijako výrazne neexceluje u hráčov ani novinárov, ale vždy ide o spoľahlivý zdroj kvalitnej akčnej zábavy v otvorenom svete. Vyzerá to však tak, že hráči volajúci po väčších zmenách sa konečne dočkajú, aj keď možno nie tak, ako by si priali. Čo o Far Cry 7 zatiaľ hovoria neoficiálne zdroje, sa dozviete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-6-recenze-anton-castillo-diego-nahled.jpg

Far Cry 6 (RECENZIA) – Revolucionárom na vlastnej koži

Ďalší ostrov odtrhnutý od okolitého sveta, ďalšia nová hlavná postava a ďalší magor na čele národa, ktorému sľúbili prosperitu, ale namiesto toho drie biedu s núdzou. Inak povedané, ďalší diel série Far Cry. Najnovší prírastok do tejto dlhoročnej značky je skutočne v mnohom podobný predchádzajúcim dielom a opäť stavia na voľnomyšlienkársku hrateľnosť v obrovskom otvorenom svete, v niektorých veciach je však iný, a dokonca aj lepší. V čom? To zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion-recenze-cover-nahled.jpg

Watch Dogs: Legion (RECENZIA) – Anarchy in the UK

V minulých mesiacoch sme vás niekoľkokrát informovali o posunoch veľkých herných projektov a medzi nimi sme museli spomenúť tiež francúzskeho vydavateľa Ubisoft. Ten sa nevyrovnával iba s koronavírusovou krízou, ale aj internými zamestnaneckými problémami a s nutnosťou zmeniť svoje koncepty tvorby AAA titulov, aby sa neomieľala iba jedna a tá istá premisa pri všetkých jeho projektoch. Medzi tieto tituly patrí tiež Watch Dogs: Legion vychádzajúce po osemmesačnom odklade. Prospel mu čas navyše?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/starlink-logosmall.jpg

Starlink: Battle For Atlas (NOVINKY) – Vesmírne hračky v akcii

Starlink: Battle For Atlas je jednou z mnohých nových hier, ktoré na svojej E3 konferencii predstavila spoločnosť Ubisoft. Táto vesmírna akčná adventúra pre PS4, Xbox One a Nintendo Switch láka na arkádovú akciu v hlbokom vesmíre, vylepšovanie vlastnej lode, prieskum rôznorodých planét a trochu prekvapivo aj na zbieranie plastových modelov. Viac sa dozviete v našom článku. Read more »
P-DC1-WEB07
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info