AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Asus Zenbook Flip 13 UX363EA titulka.JPG

Asus Zenbook Flip 13 UX363 (RECENZIA) – konvertibilný notebook do kancelárie aj na cesty

Prinášame vám recenziu konvertibilného ultrabooku Asus Zenbook Flip UX363EA, ktorý vyniká prémiovým spracovaním a dostatočnou hardvérovou výbavou na kancelárske aj multimediálne vyžitie. Ako obstál v našom podrobnom teste? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MSI GL75 Leopard titulka.jpg

MSI GL75 Leopard (RECENZIA) – skvele vyvážený notebook pre hráčov

Prinášame recenziu herného notebooku MSI GL75 Leopard. Stroje s veľkým 17,3“ displejom so 144 Hz obnovovacou frekvenciou a dostatočným výkonom na hranie tých najnovších hier. Ako ale MSI GL75 Leopard obstál v našom podrobnom teste? To sa dozviete v článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Lenovo Tab M10 Plus náhled.jpg

Lenovo Tab M10 Plus (RECENZIA) – skvelý multimediálny tablet

V novej recenzii preveríme štýlový tablet Lenovo Tab M10 Plus. Ide o kvalitne spracované zariadenie vhodné na multimediálne vyžitie celej rodiny. Čím chce Lenovo zaujať potenciálnych zákazníkov? A ako tablet obstojí pri každodennom používaní? Tieto, ale aj mnohé ďalšie otázky sa pokúsime zodpovedať v dnešnej recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-prestige-15-nahled.jpg

MSI Prestige 15 (RECENZIA) – cez deň práca, večer zábava

Prinášame recenziu ľahkého a tenkého notebooku MSI Prestige 15. Ide o stroj s nadštandardnou hardvérovou výbavou skrytou v modernom kovovom kabátiku, ktorý nebude nijako zvlášť vyčnievať ani na formálnej pracovnej schôdzke! Ako obstál notebook MSI Prestige 15 v našich podrobných testoch? Dozviete sa v článku! Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info