AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hogwarts-legacy-cover-nahled.jpg

Hogwarts Legacy (RECENZIA) – Byť kúzelníkom nikdy nebolo zábavnejšie

Fanúšikovia Harryho Pottera a jeho kúzelného sveta sa konečne dočkali. Zatiaľ čo svet kníh a filmov okuliarnatý chlapec s jazvou na čele už ovládol, v prostredí hier sa mu zatiaľ toľko nedarilo. Ak ste čítali naše nedávne dojmy z hrania, asi ste tušili, že Hogwarts Legacy má našliapnuté na stupne najvyššie, je ale príbeh skutočne tak dobrý, otvorený svet plný aktivít a súboje nezačnú po čase nudiť? Všetko podstatné o Hogwarts Legacy sa dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-2-hra-spekulace-nahled.jpg

Hogwarts Legacy 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

Obrovský úspech a široká fanúšikovská základňa Hogwarts Legacy sú už samy o sebe dobré dôvody, prečo očakávať pokračovanie tohto čarodejníckeho hitu z roku 2023. Sú tu ale aj ďalšie náznaky toho, že sa na Hogwarts Legacy 2, ako sa zatiaľ hra neoficiálne prezýva, už pracuje. Všetko, čo zatiaľ o pokračovaní akčného RPG zo sveta Harryho Pottera vieme a o čom sa aktuálne špekuluje, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mortal-kombat-1-info-cover-nahled.jpg

Mortal Kombat 1 – Všetko, čo vieme

Séria Mortal Kombat sa zapísala do dejín počítačového hrania predovšetkým kvôli svojej nekompromisnej brutalite, pretože počas súbojov sa na obrazovke objavujú hektolitre krvi a poškodenie telesnej schránky bojovníkov snáď vo všetkých možných ohľadoch. Teraz sa blíži reštart série Mortal Kombat 1 (predtým neoficiálne označovaný ako Mortal Kombat 12) nadväzujúci na dlhoročnú tradíciu. Čo všetko o ňom vieme? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-quidditch-champions-logo-nahled.jpg

Harry Potter: Quidditch Championship – Všetko, čo vieme

Fanúšikovia sveta Harryho Pottera bedujú nad absenciou ich obľúbeného športu v inak nesmierne úspešnom akčnom RPG Hogwarts Legacy. Vydavateľstvo Warner Bros. však ponúka náhradu vo forme samostatnej multiplayerovej hry Harry Potter: Quidditch Championship, ktorá sa sústredí výlučne na metlobal. Vytvorte si svojho hráča a stretnite sa s priateľmi a ďalšími hráčmi v boji o zlatú strelu. Všetko, čo o Harry Potter: Quidditch Championship potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-vse-co-vime-logo-nahled.jpg

Hogwarts Legacy – Všetko, čo vieme

Hogwarts Legacy sa podarilo zaceliť dieru na trhu aj trhlinu v herných srdciach „potterheads“. Nielen že ide o splnený sen každého fanúšika Harryho Pottera, ale ide aj samo o sebe o kvalitné akčné RPG prinášajúce nádherný otvorený svet plný zábavných aktivít, pútavý príbeh a v neposlednom rade aj perfektne spracované kúzelnícke súboje. Všetko, čo potrebujete o Hogwarts Legacy vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wonder-woman-logo.jpg

Wonder Woman (hra): dátum vydania, príbeh a ďalšie info

Superhrdinka Wonder Woman z komiksovej stajne DC sa dočká vlastnej sólovej videohry, ktorej vývoj si vzalo na starosť americké štúdio Monolith Productions. To má za sebou pekný rad podarených titulov, akým spôsobom ale uchopí príbeh slávnej amazonskej bojovníčky, čo od hry môžeme čakať a kedy si ju pravdepodobne zahráme, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/multiversus-key-art-logo.jpg

MultiVersus: dátum vydania, platformy a ďalšie info

Americký herný vydavateľ Warner Bros. Games oznámil pripravovanú online bojovku MultiVersus, ktorej vývoj si vzalo na starosť štúdio Play First Games. V hre sa stretnú hrdinovia populárnych filmov a seriálov, pokiaľ vás teda zaujíma, ako by v boji proti Batmanovi obstál napríklad Bugs Bunny, čítajte ďalej. V našom článku sa o hre MultiVersus dozviete všetky doposiaľ známe informácie. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-recenze-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood (RECENZIA) – Masakrovanie zombie vo veľkom štýle

Už nikto nedúfal, že by sme sa dočkali plnohodnotného pokračovania kultovej kooperačnej strieľačky Left 4 Dead. Aj keď si to komunita neuvedomovala, vylúčené to bolo primárne z toho dôvodu, že tvorcovia nevlastnili práva na značku. Nakoniec ich túžba vytvoriť nasledovníka zrejme viedla k tomu, že sa dali do vývoja Back 4 Blood, ktoré na prvý pohľad pôsobí ako duchovný nástupca obľúbenej FPS. Či dosahuje jej kvalít, vám povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gotham-knights-special-logo-nahled.jpg

Gotham Knights: gameplay, dátum vydania, platformy a ďalšie info

Ak ste niekedy premýšľali o tom, aké by to bolo stať sa maskovaným strážcom poriadku v Gothame, teda kriminalitou preplnenom americkom veľkomeste, zbystrite. Akčné RPG Gotham Knights štúdia WB Games Montréal vám totiž umožní navliecť na seba upnutý superhrdinský kostým a v úlohe niekoľkých Batmanových parťákov sa pustiť do boja so zločinom. A v našom špeciále sa o tomto chystanom titule dozviete všetky dostupné informácie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-3-vse-co-vime-cover-nahled.jpg

Hitman 3: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Nedostihnuteľný vrah zakončil príbeh voľnej trilógie World of Assassination 20. januára 2021. Ako sa mu darilo v našej recenzii, čo na neho hovorili kritici vo svete, a aký dodatočný obsah sa pre túto akčnú adventúru pripravuje, si prečítate v našom špeciáli, ktorý vám ponúkne súhrn všetkého, čo o tomto diele vieme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-special-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Už chvíľu bolo jasné, že vývojári z Turtle Rock Studios preslávení primárne sériou Left 4 Dead pracujú na diele, ktoré bude ich kultovému FPS v mnohom podobné. Na tohtoročnom TGA sme sa konečne dočkali oznámenia Back 4 Blood. Všetko, čo o tomto na prvý pohľad nebývalo atraktívnom diele vieme, kedy sa ho dočkáme a ako na tom bude s PvP, vám povieme v našom špeciáli.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suicide-squad-kill-the-justice-league-logo.jpg

Suicide Squad: Kill The Justice League (INFO) – dátum vydania, gameplay, platformy atď.

Štúdio Rocksteady po trilógii Batman: Arkham zostáva vo svojom najnovšom titule verné komiksovému univerzu DC, tentokrát sa ale naň pozrieme z trochu inej perspektívy. Skúsení vývojári totiž momentálne pracujú na hre Suicide Squad: Kill The Justice League, kde záchrana sveta leží na pleciach čistokrvných záporákov, v najlepšom prípade antihrdinov. Čo všetko o nadchádzajúcej akčnej adventúre momentálne vieme, sa dozviete v našom článku

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-rpg-hra-wizarding-world-nahled.jpg

RPG zo sveta Harryho Pottera má vyjsť koncom budúceho roka (NOVINKA)

Hoci autori doteraz neoznámeného RPG z univerza Harryho Pottera zrejme chodia zahalení neviditeľným plášťom, aj tak tu a tam nejaká magická esencia ich údajne pripravovanej hry presiakne do nášho muklovského sveta. Tentoraz sa do úlohy aurora pasoval rešpektovaný novinár Jason Schreier a priniesol hneď niekoľko zaujímavých informácií o pripravovanej hre zo sveta čarov a kúziel. Na čo sa môžu fanúšikovia chlapca, ktorý prežil, tešiť, kedy by malo dôjsť k oznámeniu hry a ďalšie informácie, nájdete v dnešnej novinke. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-3-oznameni-cover-nahled.jpg

Predpokladaný návrat Agenta 47 ukončí novodobú trilógiu Hitman (OZNÁMENIE)

Hitman, zabijak s ikonickým označením Agent 47, sa opäť vracia, aby sa popasoval so svojou minulosťou. V dánskom štúdiu IO Interactive už dopredu rozplánovali epizodicky rozprávaný príbeh plešatého nájomného vraha ako trilógiu, ktorú by mali zavŕšiť v januári 2021, okrem iného aj na konzolách novej generácie. Čo sme sa v rámci prezentácie The Future of Gaming dozvedeli o Hitman 3? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e3-2020-zruseni-co-dale-nahled.jpg

Následky zrušenia E3 2020: herné spoločnosti plánujú vlastné online konferencie (NOVINKA)

Herný svet dnes zasiahla správa o zrušení tohto ročníka hernej výstavy E3. Usporiadateľ už v oficiálnom vyhlásení avizoval, že aktuálne zvažuje možnosť preniesť E3 2020 do online prostredia a podľa očakávaní podobne zmýšľajú aj hlavní herní vydavatelia. S odvolaním na zrušenie E3 2020 oznámil online konferenciu Microsoft, ďalšie spoločnosti podobné kroky zvažujú. Viac o plánoch týchto a ďalších herných firiem aj budúcnosti E3 sa dočítate v dnešnej novinke. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/batman-spekulace-nahled.jpg

Plánuje sa návrat série Batman: Arkham? (ŠPEKULÁCIE)

Posledných pár dní sa internetom hemžia náznakmi, zvesťami a narážkami, že sa snáď potichu chystá pokračovanie úspešnej hernej série Batman: Arkham. Táto správa našu redakciu samozrejme nenechala chladnou, takže zatiaľ čo sa polovica členov už súka do upnutého čiernosivého kostýmu a tá druhá trénuje hod batarangom, ja som sa vám na rozdiel od nich rozhodol vysvetliť, na základe akých informácií veštíme Batmanov návrat na scénu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-lego-movie-2-videogame-emmet-a-lucy-nahled.jpg

The Lego Movie 2: Videogame (RECENZIA) – dochádza kockovaným dych?

Hier s Lego licenciou vychádza aj niekoľko do roka, hrateľnosťou sú si podobné ako vajce vajcu a pritom vždy žnú nadpriemerné hodnotenia. Mix nesmrteľných kociek, filmových i iných licencií a charakteristického humoru je takmer doslova na nezaplatenie. Tento rok navyše vstúpil do kín druhý diel populárneho filmu Lego Movie (u nás ako Lego Príbeh) a podobne ako v roku 2014 aj tentoraz nechýba videoherná adaptácie od TT Games. Ako The Lego Movie 2: Videogame obstálo, zistíte v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mortal-kombat-11-thumbnail-nahled.jpg

Mortal Kombat 11 (RECENZIA) – kráľ bojoviek sa vracia na scénu

Je to neuveriteľné, ale séria bojoviek Mortal Kombat nás svojou brutalitou baví už takmer 3 dekády a rovnako ako neohrození bojovníci v hre stále nestráca dych. 23. apríla 2019 do obchodov dorazí už 11. oficiálny diel, ktorého vývoj si opäť vzali na starosť chlapci a dievčatá z NetherRealm Studios. Bude nás to všetko mlátenie opäť baviť, alebo sa Mortal Kombat 11 pustil do zápasu, ktorý nedokáže vyhrať?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f5d8ef32-7cc9-4858-801d-87152a6e7f25.jpg

Lego Harry Potter Collection (RECENZIA) – Kockovaný Harry Potter konečne aj na Nintende Swtich

Lego Harry Potter Collection od šikovných zo štúdia Traveller's Tales nie je žiadnou novinkou. Až teraz však kolekcia dorazila na Nintendo Switch, kde predvádza nielen svoj charakteristický humor, ale tiež profituje z predností hybridnej konzoly od Nintenda. Prečo sa podľa nás táto arkáda na Switch skvele hodí, zistíte v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hitman-2-thumbnail-nahled.jpg

Hitman 2 (RECENZIA) – Svet ako vražedný nástroj

Po relatívne úspešnom epizodickom príbehu Agenta 47, s ktorým prišlo štúdio IO Interactive v roku 2016, sme sa konečne dočkali pokračovania. Otvorený koniec si priamo žiadal ďalší diel, ktorý nám tvorcovia teraz pod krídlami vydavateľa Warner Bros. Prináša na naše stroje. V recenzii sa dozviete, či sa séria posunula vpred alebo či prešľapuje na mieste.

Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info