Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nuk-pribor-easy-learning.jpg

Testované mamičkami: NUK Easy Learning detský príbor

Vyskúšali sme pre vás príbor Easy Learning od značky NUK. Skladá sa z lyžičky a vidličky, ktoré sú určené pre deti od 8 mesiacov. Uľahčujú dieťaťu prechod od kašovitej stravy k pevnejšej. Rukoväte sú ergonomicky tvarované a opatrené výstupkami, vďaka ktorým sa dieťaťu ľahko drží v rukách. A ako sa príbor NUK Easy Learning osvedčil pri našom testovaní? Dozviete sa v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rada-baby-dove-nahled.jpg

Testované mamičkami: kozmetický rad Baby Dove

Vlhčené obrúsky, krém proti zapareninám, umývací gél, šampón a telové mlieko. To všetko obsahuje kozmetický rad Baby Dove, ktorý sme s mojím ročným dievčatkom vyskúšali. Ako sme boli spokojné? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kitikate_saticky_nahled.jpg

Testované mamičkami: Kitikate SEMA šaty pre bábätko

Tentokrát som sa pustila do testovania krásnych šatočiek Kitikate SEMA pre bábätko. Ako sa mi páčil materiál a celková kvalita šiat? Prečítajte si recenziu a nechajte sa inšpirovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/baby-dove-rich-moisture-krem-na-opruzeniny.jpg

Testované mamičkami: krém proti zapareninám BABY DOVE Rich Moisture

Zadoček dieťatka, ktoré používa plienky, je často podráždený a to aj napriek veľkej starostlivosti jeho mamičky. V širokom výbere rôznych upokojujúcich prípravkov sme vybrali pre nášho chlapčeka krém Baby Dove Rich Moisture a svoje skúsenosti s jeho použitím rada odovzdám aj vám. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kremova-tableta-na-myti-dove-baby.jpg

Testované mamičkami: krémová tableta na umývanie BABY DOVE Rich Moisture

V detskej rade Baby Dove ma lákalo vyskúšať tuhé mydlo s novou receptúrou. Predtým som detské mydlá bežne používala, potom som ale prešla výhradne na detské umývacie gély, pretože mi viac vyhovovali. Je mydlo v tuhej podobe naozaj tak vylepšené, že by som sa k nemu bola ochotná po vyskúšaní vrátiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/baby-dove-rich-moisture-sampon.jpg

Testované mamičkami: detský šampón BABY DOVE Rich Moisture

Umývanie vláskov malých detí je často najmenej príjemnou časťou inak veľmi obľúbeného kúpania. Bežné šampóny môžu pri vniknutí do očí deti páliť a dráždiť ich. Preto je ideálne používať šampóny detské, najlepšie kvalitné, ktoré prešli dermatologickou a oftalmologickou kontrolou. Jeden taký od Dove sme pre vás s našimi deťmi vyskúšali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pampers-magical-pods-nahled.jpg

Testované mamičkami: nové plienky Pampers s Magical Pods

Všimli ste si nový obrázok na plienkach Pampers? V predaji nájdete plienky Pampers s novou technológiou Magical Pods, troch absorpčných kanálikov. Čo k inovácii viedlo a ako sa osvedčila v praxi? Vyskúšali sme pre vás, poznáme výhody a nevýhody Magical Pods! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pampers-nahled.jpg

Testované mamičkami: plienky Pampers Active Baby-Dry

Pre svojho syna Christiana chcem to najlepšie, rovnako ako väčšina mamičiek pre svoje milé deti. Preto bolo pre mňa dôležité, aké plienky zaobstarať. Potrebujem, aby dobre sali, boli vhodné aj na citlivú pokožku dieťaťa, pohodlne sa nosili a splnili všetky moje náročné očakávania. Ako si teda pri testovaní s mojím ročným synom viedli? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kendalife-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: nutričný ​​nápoj Kendalife Superberry

Snažím sa jesť zdravo a pravidelne. Ale pretože mám náročné zamestnanie, nie vždy sa mi to podarí. A tak som hľadala takú desiatu, ktorá by ma zasýtili a zároveň neobsahovala umelé farbivá ani konzervačné látky. Kamarátka mi odporučila nutričný ??nápoj Kendalife. Ako som s ním spokojná? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hami-keksiky-nahled.jpg

Testované mamičkami: Keksíky Hami

Tentokrát som pri výbere cukroviniek pre moje deti siahla po detských sušienkach Hami Keksíky. Zaujalo ma ich zloženie obohatené o vitamíny aj to, že sú vhodné aj pre bábätká. Ako chutili skoro dvojročnej princeznej a štvorročnému chlapčekovi, ktorý sladkosti miluje? A čo nájdete v ich zložení? Začítajte sa do našej recenzie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/houba-calypso-nahled-recenze.jpg

Testované mamičkami: kúpacia hubka NUK Calypso so zvieratkom

Máte neposedné bábätko, ktoré miluje kúpanie, ale umývanie obyčajnou žinkou bojkotuje? Práve vás by mohla zaujať kúpacia hubka NUK Calypso, ktorá je skombinovaná s hračkou. My sme s dcérkou vyskúšali žlté farebné vyhotovenie s kačičkou. A ako sa osvedčila? Dočítate sa v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mlecne-kase-kendamil-nahled.jpg

Testované mamičkami: mliečne kaše Kendamil

Hoci je nášmu dievčatku už jedenásť mesiacov, stále bojujeme s jedlom. Jednoducho mliečko od mamičky je mliečko od mamičky. Jediné, čo naše dievčatko zaručene zje, sú kašičky. A tak mám pocit, že sa z nás stávajú odborníci na trh s dojčenskými kašami. Snažím sa mať doma čo najviac druhov, aby bola aspoň skladba kašičiek čo najpestrejšia. Preto som nadšene vyskúšala pre mňa nové kaše Kendamil. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/myci-gel-dove-baby-wash.jpg

Testované mamičkami: umývacie gély Dove Baby na celé telo aj vlásky

Vybrať si zo širokej ponuky umývacích gélov pre deti nie je ľahké, preto sme pre vás testovali dva umývacie gély Dove Baby. Rich Moisture je jemne parfumovaný a Sensitive Moisture je určený na citlivú pokožku bábätka. Ako oba obstáli? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/prikrmy-hami-ovocne-nahled.jpg

Testované mamičkami: ovocné príkrmy Hami

Najradšej ovocné desiate pripravujem pre svoje dievčatko sama doma. Ale niekedy sa jednoducho nestíha, ide sa na výlet, stráži babička... a našlo by sa mnoho ďalších dôvodov, kedy je veľmi fajn, že máme možnosť rýchlo a pohodlne siahnuť po hotovej výžive. Aké sú tie od Hami s hruškami a s lesným ovocím? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/masove-prikrmy-hami-nahled.jpg

Testované mamičkami: mäsové príkrmy Hami

Aj keď chceme, nie vždy sa podarí pripraviť pre naše deti domáci obed. V takom prípade potom siahame po hotovom riešení, po ktorom chceme nielen vyvážené a zdravé zloženie, ale aj lahodnú chuť. Čo na to ale deti? Testovali sme pre vás príkrmy Hami Mrkva s teľacím a zemiakmi a Hami Špagety s paradajkami a mozzarellou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ubrousky-baby-dove-nahled.jpg

Testované mamičkami: vlhčené obrúsky Dove Baby

Vlhčené detské obrúsky sú najčastejšie používané na očistenie intímnych partií a zadočku, ale vhodné môžu byť aj na tvár a ruky. Aké sú vlhčené obrúsky Baby Dove vo verzii Rich a Sensitive Moisture? Testovali sme pre vás! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dove-baby-telova-mleka-nahled.jpg

Testované mamičkami: telové mlieka Dove Baby

Telové mlieko určené pre bábätko sa šetrne stará o detskú pokožku, hydratuje ju. Niekedy je však detská pokožka natoľko citlivá, že vyžaduje špeciálnu starostlivosť v podobe telového mlieka pre citlivú pokožku. Testovali sme pre vás teda obe, Dove Rich Moisture a Dove Sensitive Moisture. Ako si v teste viedli? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pokracovaci-mleko-kendamil-nahled.jpg

Testované mamičkami: Pokračovacie mlieko Kendamil

Pokračovacie mlieko Kendamil nie je na našom trhu toľko známe, ale rozhodne má čím zaujať. Prináša mimoriadne kvalitné zloženie a sľubuje výbornú chuť. Preto sme ho pre vás otestovali, ako chutilo bábätku a čo na mlieko hovorila naša recenzentka? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/radox-kids-sprchove-gely.jpg

Testované mamičkami: Sprchové gély a peny do kúpeľa RADOX Kids

Star Wars a Spiderman, Kráska a hlavné hrdinky Ľadového kráľovstva, všetky tieto príbehy spája Radox. Ten totiž pripravil atraktívny rad pre deti Radox Kids, v ktorom nájdete sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom. Budú deti nadšené? A čo ich rodičia, ako ocenia tento kozmetický produkt ako súčasť každodennej hygieny? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nutrilon-pronutra-s-krupinkami.jpg

Testované mamičkami: Nutrilon Pronutra mliečna kaša viaczrnná s ryžovými chrumkami

Na trhu je veľký výber kaší, mliečnej i nemliečnej, z rôznych obilnín a rôznych textúr. Dnes sme pre vás vyskúšali spolu s malou Táničkou, aká je viaczrnná mliečna kaša Pronutra od Nutrilonu. Je totiž s ryžovými chrumkami, čo je ideálne pre deti, ktoré prechádzajú z kompletne mixovanej stravy na stravu s väčšími kúskami a učia sa žuť. Ako Táničke chutila prvá kašička s ryžovými chrumkami? Read more »
12345...6
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info