Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-cashback-tv-2024-nahled.jpg

Samsung cashback: Získajte späť až 4 000 EUR za nákup televízora s veľkou uhlopriečkou

Práve teraz získate za nákup televízora Samsung s veľkou uhlopriečkou časť peňazí späť. Ktoré modely to sú a aký veľký cashback dostanete? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-legends-za-logo-nahled.jpg

Pokémon Legends: Z-A – Všetko, čo vieme

Pokémon Legends: Arceus od štúdia Game Freak bol čo sa týka noviniek a inovácií asi najčerstvejším vetrom v pokémonskej sérii za posledných niekoľko rokov. Oznámenie pokračovania tejto, povedzme, svojráznej odbočky od hlavnej pokémonskej línie nás teda rozhodne potešilo. V našom článku o tomto pripravovanom titule nájdete všetky aktuálne informácie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amnesia-the-bunker-cover-nahled.jpg

Amnesia: The Bunker (RECENZIE – Súhrn)

Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a čo o titule potrebujete vedieť, sa dozviete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold-6-spekulace-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou?

Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trouba-eta.jpg

K nákupu dvoch ľubovoľných vstavaných spotrebičov ETA získate exkluzívnu sadu nádob

Kúpte si dva ľubovoľné vstavané spotrebiče ETA a získajte ako darček sadu exkluzívneho nerezového riadu ETA Honeycomb pre rýchlejšiu a zdravšiu prípravu jedál. Akcia trvá od 15.4. do 31.5.2024 a zahŕňa špičkové modely varných dosiek, vstavaných rúr a model vstavanej umývačky riadu a chladničky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4060-ti-panther-16g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z mála modelov grafických kariet GeForce RTX 4060 Ti, ktoré sa môžu pochváliť kompaktnými rozmermi a zároveň aj systémom chladenia s tromi ventilátormi a 16 GB kapacitou grafických pamätí k tomu, je Gainward GeForce RTX 4060 Ti PANTHER 16G z dielne spoločnosti GAINWARD. Ako dopadla táto grafická karta v našich testoch na Alza.sk a zaslúži si vôbec vašu pozornosť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/netflix-novinky-05-24-nahled.jpg

Netflix: novinky apríl 2024

Príval nových titulov na streamovacie platformy je nikdy nekončiacou záležitosťou, čo samozrejme platí aj pre Netflix. Aké novinky si pre nás táto populárna VOD služba prichystala v apríli roku 2024? To sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_141.jpg

Doplňte svoj notebook aj kvalitným monitorom Lenovo

Potrebujete na svoju prácu spoľahlivý notebook a rovno ho ideálne doplniť aj monitorom? S úplným pokojom sa môžete zveriť do starostlivosti značky Lenovo. Môžeme vám garantovať, že v podstate v akejkoľvek cenovej hladine nájdete vždy kvalitnú výbavu. V našom článku nájdete tipy na najlepšie kúsky pre bežných zamestnancov, stredný manažment aj tých najvyšších šéfov. O ktoré ide? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aio-chlazeni.jpg

Vodné chladiče AiO (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím chladiť výkonný procesor? Možnosti sú dve, vzduch a voda. Nie je ale voda ako voda. Správne navrhnutý custom loop, ľudovo povedané dospelý vodník, stojí bez problémov aj niekoľko stoviek. Kompromisom sú takzvané a čím ďalej tým viac obľúbené AiO, alebo All in One. Trh ponúka nepreberné množstvo modelov v rôznych dizajnoch a veľkostiach a vybrať si to správne chladenie nie je jednoduchá úloha. Bez podrobných porovnávacích testov ide takmer o nemožnú úlohu. A aby ste výber mali jednoduchší, otestovali sme 38 chladičov z našej ponuky v rozmeroch 240 mm, 280 mm, 360 mm a 420 mm. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-starat-o-mycku-nahledovy.jpg

Ako vyčistiť umývačku (NÁVOD)

Umývačky riadu sú tu na to, aby umyli riad za nás. Pokiaľ ale chceme mať riad skutočne čistý, musíme aj samotnú umývačku udržiavať čistú. Všetky tie zvyšky jedla, mastnota aj vodný kameň sa v umývačke usadzujú a zanášajú ju. Časom sa to potom prejavia na nedostatočne umytom riade, na zvýšení prevádzkových nákladov a niekedy bohužiaľ aj poškodení umývačky riadu. Našťastie údržba umývačky je veľmi jednoduchá a zaberie vám minimum času. Stačí len vedieť, ako na to.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_16.jpeg

Získajte s nákupom Philips Ambilight TV zľavu na soundbar až 339 EUR!

Práve teraz je tá správna chvíľa na nákup nového televízora Philips Ambilight. Vďaka tomu zažijete hokejový šampionát vo veľkom štýle priamo doma. Najmä keď môžete získať aj výraznú zľavu na soundbar Philips TAB8507. Aké sú podmienky a kedy akcia prebieha? Bližšie informácie nájdete nižšie v článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-ai-tv-nahled.jpg

Televízory Samsung vstupujú do novej éry vďaka AI

Moderné QLED 8K televízory Samsung majú teraz vďaka AI ešte lepšie výsledky pri zobrazení akčných scén, športu, ale napríklad aj pri hraní hier. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-nitro-rx-7700-xt-12g-nahled.jpg

Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G (RECENZIA A TESTY)

Zháňate do svojho PC novú hernú grafiku a príde vám výkon grafických kariet Radeon RX 7700 XT viac ako akurátny, len by ste sa ale radi dostali k nejakej kvalitnejšej grafickej karte s výkonným chladením, ktorá by sa pri hernej záťaži v PC hneď neprezradila zvýšenou hlučnosťou? Možným riešením by mohli byť grafické karty z ponuky spoločnosti SAPPHIRE, obzvlášť potom špičkový rad NITRO+, ktorý reprezentuje grafická karta Sapphire NITRO+ Radeon RX 7700 XT 12G a ktorú sme pre vás na Alza.sk nezabudli v tejto recenzii tiež dôkladne otestovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung lifestyle.jpg

Samsung predstavuje inovatívne vstavané spotrebiče s unikátnymi technológiami

Samsung prináša na trh novinky z oblasti vstavaných spotrebičov, ktoré sľubujú inovatívne funkcie spolupracujúce s inteligentnou domácnosťou. Medzi novými spotrebičmi nechýbajú vstavané rúry, mikrovlnky, umývačky aj varné dosky prepojené s digestorom, ktoré disponujú ako nadštandardnými funkciami, tak moderným nadčasovým dizajnom.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pohled-do-mycky_1.jpg

Prečo si zaobstarať umývačku

Stále ešte váhate, či si zaobstarať umývačku riadu, alebo vytrvať s ručným umývaním špinavých tanierov? Radi vám poskytneme zhrňujúce informácie o tom, aké výhody vám používanie umývačky prináša, či vďaka nej môžete naozaj ušetriť za vodu i elektrinu a či sa vám teda počiatočná investícia oplatí.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi_steam_promo_thumb.jpg

Kúpte grafiku MSI GeForce RTX 4060 Ti a získajte 40 EUR na Steam

Máte zálusk na novú grafickú kartu? Pokiaľ si vyberiete niektorú z GeForce RTX 4060 Ti, tak získate aj veľmi pekný bonus vo výške 40 EUR na váš Steam účet. Aké sú pravidlá akcie a kde sa musíte po nákupe zaregistrovať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gorenje-ultraclean-akce.jpg

Cashback až 60 EUR získate za nákup umývačky Gorenje UltraClean

Ak zvažujete nákup novej umývačky riadu, máme pre vás skvelú ponuku v podobe cashbackovej akcie na umývačky Gorenje UltraClean. Od 15. 4 .2024 až do 16. 6. 2024 môžete z nákupu vybranej umývačky získať späť až 80 EUR. V rámci tejto špeciálnej akcie vám Gorenje nielen vráti peniaze, ale vám po registrácii ponúkne aj automatické predĺženie záruky až na 10 rokov na invertorový motor PowerDrive. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beko-sda-nahled.jpg

Beko a Grundig: nakúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz

Hodil by sa vám nový holiaci strojček či zastrihávač? Alebo by sa snáď vašej domácnosti zišla nová žehlička? Potom by vám nemala ujsť akcia, ktorú sme si pre vás pripravili v spolupráci so značkami Beko a Grundig. Ak si teraz zaobstaráte nový holiaci strojček, zastrihávač, žehličku či naparovač odevov týchto značiek a napíšete na vášho nového pomocníka recenziu, za váš názor vás odmeníme poukazom v hodnote 8 €. Read more »
1234...
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info