Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nastenne-klimatizace-nahled.jpg

Ako vybrať nástennú klimatizáciu

Nástenné klimatizácie (tiež tzv. splitové) sú veľmi účinným spôsobom, ako si v horúcich dňoch ochladiť interiér. Skladajú sa z dvoch vzájomne prepojených jednotiek. To je napokon jeden z dôvodov, prečo ich montáž vyžaduje odborný prístup. Nevyhnutnosťou sú totiž aj niektoré stavebné úpravy. V našom článku vám poradíme, ako vybrať klimatizáciu na stenu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mechanicke-klavesnice-jak-vybrat.jpg

Mechanickú klávesnicu si zamilujete. Prečo a ako ju vybrať?

Mechanické klávesnice sa skvele hodia ako na hranie, tak aj do kancelárie. A to aj pre najnáročnejších používateľov. Vyznať sa v celej ponuke ale nemusí byť vždy jednoduché. Všetkými dôležitými parametrami a vlastnosťami vás prevedieme v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vse-o-tiskarnech-tipy-a-triky.jpg

All About Printing | TIPS and TRICKS | GUIDES

Are you looking for a new printer but don't know how to choose the right one? Or do you already have a printer but don't know how to get it working? Or do you know how to set it up but want to get a better understanding of print cartridges and paper sizes? Using the printer to entertain the kids? Whatever the case, you'll find our most important articles on printers and printing on this page.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-microsoft-365.jpg

How to Choose Microsoft Office?

Microsoft Office is a practical tool for efficient work with various documents. It is suitable for home and business use and can be purchased either as a perpetual licence (Office 2021) or as an Office 365 subscription. What are the differences between the different suites and which one is best for your needs?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-centralni-jednotku-nahled.jpg

Ako vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť

Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú. Nastavenie svetiel, kúrenia, žalúzií a pod. tak môžete ovládať pohodlne hlasom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-tv-thumb.jpg

How to Choose a TV (GUIDE)

TV functions are changing and expanding and modern TVs can do much more than just receive TV broadcasts. The advent of Smart TV features, 4K/8K resolution and other advanced technologies has made today's TV a real centre of home media entertainment.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

How to Choose a Power Bank

Looking for a power bank and not sure which one is the right one for you? There are many types and each one excels in something different. However, we can set several basic parameters which will help you choose the perfect power bank. Let's take a look at them in the following article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-nabijeci-stanici-nahled.jpg

Ako vybrať nabíjaciu stanicu?

Často cestujete niekam „mimo civilizáciu“, vyrážate kempovať alebo jednoducho chcete power banku s veľkou kapacitou? Presne pre vás budú ideálne nabíjacie stanice. Ako ich vybrať, zistíte v nasledujúcom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezpecnostni-system.jpg

Ako vybrať bezpečnostný systém

Výber správneho bezpečnostného systému nie je tak úplne jednoduchý. Existuje celý rad aspektov, ktoré by ste si mali všímať, ak chcete dosiahnuť špičkové zabezpečenie svojho majetku. V našom sprievodcovi predstavíme tie najzásadnejšie prvky a parametre, ktoré by mal kvalitný zabezpečovací systém spĺňať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytra-roboticka-sekacka.jpg

Ako na vytvorenie inteligentnej záhrady

Pojem inteligentná domácnosť je dnes už pomerne rozšírený, teraz však prichádza na rad aj Smart Garden, čiže inteligentná záhrada. Zoznámte sa s modernizáciou a spoznajte, aké výhody ponúkajú inteligentné kvetináče, automatické zalievanie alebo automatická kosačka. Inteligentné systémy vám šetria veľa času aj starostí, navyše máte vďaka inteligentnej aplikácii všetko kontrolou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zvlhcovac.jpg

How to Choose an Air Humidifier

Do you suffer from cough, scratchy throat, stuffy nose, dry skin, chapped lips and fatigue? You may not be sick but experiencing symptoms of low humidity in the rooms where you spend most of your day. Especially in the winter months, humidity drops and causes problems. But there is an easy solution in the form of an air humidifier.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-autosedacku-nahled.jpg

Ako vybrať autosedačku

Ako vybrať autosedačku pre dieťa? Detskú autosedačku vyberajte podľa veku dieťaťa, jeho výšky a hmotnosti. V sprievodcovi vám poradíme, ako by mala vyzerať autosedačka pre novorodenca aj pre staršie dieťa. Prečítajte si, aké parametre by mala mať kvalitná a bezpečnostná autosedačka. Zoznámte sa tiež s pojmami, ktoré sú pri výbere detskej autosedačky veľmi dôležité, napríklad čo je ISOFIX alebo i-Size.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/BABY11257-05.jpg

Ako vybrať nosič alebo šatku na nosenie detí

Poradíme vám, ako vybrať ten najlepší nosič alebo šatku presne pre vás a vaše bábätko. Náš sprievodca vám ponúkne mnoho užitočných rád, informácií a odporúčaní. Kladiete si otázku, ako vybrať šatku na nosenie detí alebo aký nosič pre bábätko bude najlepší? Pomôžeme vám sa zorientovať v širokej ponuke. Tiež sa dozviete o zásadách správneho nosenia a vplyve na psychomotorický vývoj dieťaťa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-zahradni-domek-navod.jpg

Ako vybrať záhradný domček

Záhradný domček je ideálnym miestom na uloženie záhradného náčinia, náradia pre domácich majstrov aj športového vybavenia. Využiť ho môžete aj na rekreáciu na záhrade, občasné prenocovanie alebo ako pracovná dielňu. Vyberať môžete zo širokej škály veľkostí, rôznorodých vyhotovení, materiálov a farieb. V našom článku vám predstavíme všetky výhody záhradného domčeka a poradíme s jeho výberom na základe konkrétnych parametrov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/smart-click-panev-tescoma-nahled.jpg

Ako vybrať najlepšiu panvicu Tescoma

S pomocou kvalitnej panvice môžete pripraviť šťavnatý steak, čínske špeciality, alebo dokonca múčnik. V dnešnom článku si predstavíme kuchynské panvice a woky od značky Tescoma, ktoré si s prípravou vybraných lahôdok hravo poradia, majú nepriľnavý povrch a jednoducho sa čistia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-gimbal.jpg

Ako vybrať gimbal?

Radi by ste si zaobstarali gimbal? Poradíme, na čo sa zamerať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-500x.png

Ako vybrať odšťavovač

Odšťavovač vám umožní vychutnávať si čerstvé, zdravé a vitamíny nabité šťavy. Vyberať môžete zo šnekového či odstredivého odšťavovača. Aký je medzi nimi rozdiel a ktorý odšťavovač bude vhodný práve pre vás?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-bezecke-boty.jpg

Ako vybrať bežecké topánky

Či už beháte preteky, alebo pre radosť, iste vás bude zaujímať niekoľko informácií o správnom výbere bežeckých topánok. Aby sa vám totiž behalo dobre a pohodlne, je nutné brať do úvahy niekoľko parametrov, ako je napríklad došľap alebo veľkosť nôh. V našom sprievodcovi zhrnieme to najdôležitejšie.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-herni-zidli.jpg

How to Choose a Gaming Chair

Herné stoličky podporujú veľmi ergonomické sedenie, ktorý ocení každý zarytý hráč. Vyrábajú sa s rôznymi mechanikami, ktoré sa hodia na rôznu dĺžku a intenzitu hrania. Pri výbere hernej stoličky berte do úvahy poťahový materiál, vyhotovenia kríža a pouvažujte aj nad bedrovou opierkou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Pruvodci/jak-vybrat-zidli1.jpg

How to Choose a Chair or Armchair

Choosing an office or gaming chair or armchair should be done with care and attention, especially if you spend several hours on it every day. We will explain a few important points so that you can choose a model that you will feel truly comfortable with and that will last you a long time. Read more »
123...
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info