Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/multiroom-audio-nahled.jpg

Ako zostaviť multiroom systém

Radi by ste si domácnosť zariadili tak, aby vás hudba sprevádzala celým domovom? Zariadiť si také pohodlie nemusí byť vôbec zložité. Možností je veľa, preto sa hodí si o téme prečítať aspoň pár základných náležitostí. Presne na taký článok ste práve narazili.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kulmofeny.jpg

Ako vybrať kulmofén (NÁVOD)

Vyberáte kulmofén? Potom si prečítajte nášho prehľadného sprievodcu výberom, v ktorom vám poradíme, na aké parametre sa pri výbere kulmofénu zamerať tak, aby vám tento pomocník dobre a dlho slúžil.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy obrazek_1.png

Ako vybrať vstavané spotrebiče

Vďaka vstavaným spotrebičom si môžete kuchyňu prispôsobiť presne vašim potrebám. Zároveň ponúkajú množstvo funkcií, ktoré doplnia každú inteligentnú domácnosť. Vďaka priestorovej nenáročnosti a elegantnému dizajnu vytvoria modernú kuchyňu, ktorá vám spríjemní zážitok z varenia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Masaze-nahled.jpg

Ako vybrať masážny prístroj

Masážny prístroj je výborný pomocník v okamihu, keď máte problémy so stuhnutými svalmi, pri bolestiach chrbta a krčnej chrbtici alebo ak patríte medzi športovcov. Nemusíte čakať na objednanie v masážnom salóne, ale zakročiť ihneď. Kategória masážne prístroje ale obsahuje celý rad rôznych druhov masážnych prístrojov – masážna vanička, masážne kreslo, masážna podložka a objavíte ich ešte oveľa viac. Pomôžeme vám sa v nich zorientovať a vybrať ten najvhodnejší masážny prístroj pre vaše potreby.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyroba-ledu-a-zmrzliny-nahled.jpg

Ako vybrať výrobník ľadu a zmrzlinovač

V horúcich letných mesiacoch hľadáme každú príležitosť, ako sa ochladiť. Veľmi účinným – a často tiež chutným – spôsobom, je ľad v nápoji alebo zmrzlina. Veľmi jednoducho si oboje v dostatočnej miere môžete vyrobiť doma. Stačí mať tie správne zariadenia – výrobník ľadu alebo zmrzliny. V našom sprievodcovi poradíme, ako tieto zariadenia vybrať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tlakovy-hrnec-nahled.jpg

Ako vám moderné tlakové hrnce uľahčia varenie?

Zabudnite na staré tlakové hrnce. Tie súčasné vás prekvapia svojou bezpečnosťou a ľahkým otváraním aj zatváraním. Najlepšie modely sú vybavené aj elektrickou minútkou, ktorá po ukončení nastaveného času varenia spustí zvukový signál, a ďalším radom užitočných detailov a funkcií, s ktorými je varenie pod tlakom hračka. Objavte spolu s nami pomocníka, ktorý je právom súčasťou mnohých domácností a vyskúšajte, ako chutí napríklad bravčový guláš v tlakovom hrnci. Poradíme, ako dlho variť hovädzie v tlakovom hrnci a nahliadneme tlakovému hrncu trochu viac pod pokrievku. Podľa čoho sa riadiť pri výbere?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/topinkovac nahledovy.png

Ako vybrať hriankovač

Hriankovač je skvelým pomocníkom do každej domácnosti. Hoci ide o jeden zo základných spotrebičov, tak sortiment hriankovačov prešiel veľkým vývojom a pri jeho výbere je potrebné dávať pozor na veľa detailov, aby sme vybrali ten správny pre našu domácnosť. Čo je teda potrebné vedieť pri výbere ideálneho hriankovača?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/foto-jak-vybrat-sekacku-pruvodce-vyberem-zahradni-sekacka-450px.jpg

How to Choose a Lawn Mower

A lawn mower is a great helper. But if your current one is already worn out or not working properly, it's time to look for a new one. However, since there are several types of motor drive, we will describe each type in this guide and point out what to look out for when choosing the right lawn mower.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pivo-vycepni-zarizeni.jpg

Ako vybrať domáce výčapné zariadenie

Pokiaľ človek usporadúva letnú párty u seba na záhradke alebo si chce dopriať chuť čapovaného piva z pohodlia vlastného domova, je pre neho ideálnou voľbou domáce výčapné zariadenie. Na čo všetko si ale pri jeho výbere musíte dať pozor a na čo sa sústrediť?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blender photo.png

How To Choose a Blender

When choosing a kitchen blender/ mixer, the most important thing is to be clear about what you are most likely to blend. A number of devices can be purchased with various extensions, thanks to which they become multifunctional.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d_vestavene_1.png

How To Choose a Built-in Refrigeratos

Built-in refrigerators are adapted for installation in a kitchen unit so that it blends and looks like a cabinet or cupboard from the outside. Their appearance is not exactly attractive, so they are not suitable for standing alone in a kitchen. They blend perfectly with the kitchen unit, which then looks uniform and elegant. So how would you go about choosing a built-in refrigerator.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-503781390.jpg

Ako vybrať bežky

Making the right choice of cross-country skis depends on the skier's ability, their size, weight, riding style and where they are going to ski. Knowing these things you can make decisions on which materials, width or types of bindings are best for you.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dron-pro-deti.jpg

How To Choose a Drone For Kids

What properties should have a drone for children? Which parameters to focus on when choosing? We will answer the most common questions when choosing a drone for your child.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazaky-nahled.jpg

How To Choose a Freezer

Are you in the market for a freezer and wondering whether to choose a classic upright freezer which opens from the front or a chest freezer which opens from above? What does super freezing mean, what capacity of freezer should you choose and where is the best place to put your freezer? This guide will answer everything and advise you on how to choose the freezer which will be best for you.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lednicky-nahled.jpg

How To Choose a Refrigerator

When choosing a refrigerator it’s important to know about the parameters of the fridge and which ones will best suit your needs. Wondering what terms like Crisper Box, Air Flow, Accumulation Time or Energy Class A +++ mean? We will advise you on how to become familiar with these terms and more and choose the right refrigerator for you.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-lednici.jpg

How To Choose a Monoclimatic Fridge

Monoclimatic refrigerators are single-door refrigerators without a freezer. Their large volume is ideal for large households, who also own a separate freezer, or in commercial premises. A small model is suitable for a holiday home or for individuals who simply do not need a freezer.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-inteligentni-osvetleni_1.jpg

How To Choose a Smart Lighting

Are you looking for a light bulb for a dimmer switch that has the possibility of changing its color, a wall lamp that can be operated from your phone, or even an entire intelligent lighting system?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-534833661.jpg

How To Choose a Snowboard Boots

Choosing the right snowboard boots can fundamentally affect your downhill experience. We will therefore advise you on how to choose the most suitable boots for you with regard to your riding style. When choosing snowboard boots, it is very important to think not only about the size, but also the stiffness of the boots and the way they tie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snowboardy-nahled.jpg

How To Choose a Snowboard

The right choice of snowboard depends mainly on the height, weight and foot size of the rider. Then you need to consider if you want a board to ride mainly on ramps or on powder.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

How To Choose a Washer Dryer

The combined washer and dryer is an ideal choice for households that do not have enough space for two large appliances (washer and a separate dryer). It washes and dries laundry as efficiently as each appliance would separately, saving you not only space but also money. It contains most of the washing programs as a normal washing machine, only in the case of a dryer function is it necessary to take into account a less varied range of functions than in the case of a stand-alone device.

Read more »
1234...
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info