Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AD homeoffice

Adobe Premiere

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Adobe
(5)
Určenie
Pre domácnosti
(5)
Pre firmy
(5)
Pre štátnu správu
(5)
Produkt
Adobe Premiere Elements
(2)
Adobe Premiere Pro CC
(3)
Operačný systém
Windows
(5)
MacOS
(5)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Adobe Premiere sa radí k úplnej špičke programov určených na úpravu videí. Poradí si so zábermi zhotovenými v akomkoľvek formáte, od virtuálnej reality až po 8K, a pomôže vašim videám dodať na autenticite. Čítajte ďalej a zistite, čím Adobe Premiere uľahčí prácu a na čo sa môžete tešiť.

Pokračovať

Adobe Premiere umožní vytvárať umelecké diela

Adobe Premiere je výkonný softvér plný pokročilých editačných funkcií a nástrojov, vďaka ktorým ľahko pretvoríte jednoduché video na parádny film alebo úryvok plný efektných prechodov a strihov. Pozrite sa na niekoľko dôležitých výhod a funkcií, ktoré program Adobe Premiere prináša.

  • Výhodou programu Adobe Premiere je jednoduché a intuitívne používateľské prostredie.
  • Vďaka automatizovaným nástrojom a pokročilej umelej inteligencii ušetríte pri editácii čas aj námahu.
  • Adobe Premiere navyše prináša množstvo inteligentných funkcií, ktoré využívajú aj profesionáli v kinematografii.
  • Softvér má širokú základňu fanúšikov. Môžete sa tak spoľahnúť na stovky používateľských návodov a rád.

Adobe Premiere Pro 2020

Adobe Premiere je skvelou voľbou skutočne na každú príležitosť. Ste profesionál pracujúci v štúdiu, streamer alebo nadšený kreatívec? S Adobe Premiere alebo Adobe Premiere Pro skrátka neurobíte chybu.

Editácia videí s Adobe Premiere je hračka

Adobe Premiere je aj napriek obrovskej ponuke funkcií a nástrojov program, s ktorým sa naučíte pracovať veľmi rýchlo. Základné úpravy zvládnete v priebehu krátkej chvíle, a čo nevidieť vytvoríte svoje prvé video. Prostredie programu je navyše veľmi prehľadné, má intuitívne ovládanie a umožňuje nastavenie vlastných klávesových skratiek.

i

Kompatibilita Adobe Premiere

Adobe Premiere bezproblémovo spolupracuje s ďalšími aplikáciami z balíčka Adobe Creative Cloud. Všetko je plne kompatibilné. Môžete tak svoju prácu plynulo prenášať do ďalších programov, ako je Photoshop alebo Adobe After Effects.

Adobe Premiere Pro – prvá voľba nielen v Holywoode

Adobe Premiere Pro je najnabitejším variantom programu Premiere určeným pre najnáročnejších používateľov. Pro licencia prináša všetky dostupné funkcie, kvalitnejšie renderovanie, pokročilejšie rozhranie a mnoho ďalších doplnkov.


Adobre Premiere Pro Price

Zoznam filmov, v ktorých tvorcovia využili Adobe Premiere Pro zahŕňa hity ako Príšerky s. r. o., S nasadením života, Deadpool, Stratené dievča alebo napríklad Avatar.


Aký je rozdiel medzi Adobe Premiere Pro a Adobe Premiere Pro CC?

Adobe Premiere Pro sa v poslednej generácii sústredí na cloudové služby, aj preto nesie posledná generácia označenie Adobe Premiere Pro CC (Creative Cloud). Licencia pre CC variant programu nie je trvalá, ale paušálna (predplatné). Medzi výhody Premiere Pro CC patrí podpora oficiálnych aktualizácií.

Adobe Premiere Pro CS6 je posledná verzia dostupná s trvalou licenciou. Nevýhodou tohto riešenia však je, že nedostáva aktualizácie od tvorcov.

Čo prináša Adobe Premiere Elements?

Adobe Premiere Elements sa sústredí na menej náročných používateľov a nováčikov v odbore. Hoci je Elements licencia lacnejšia ako Premiere Pro, stále ponúka výkonné nástroje, ktoré si poradia s takmer akoukoľvek úlohou. Najnovšia generácia programu nesie názov Adobe Premiere Elements 2022.

i

Adobe Premiere Rush vám umožní upravovať videá, nech ste kdekoľvek. Ide o aplikáciu pre tablety a mobilné telefóny. Softvér je súčasťou balíčka Adobe Premiere Pro. Cena samostatnej verzie je však niekoľkokrát nižšia.

Adobe Premiere a čeština

Adobe Premiere Elements 2022 nájdete v ponuke s anglickou, ale aj českou lokalizáciou. Pokiaľ s úpravou videí začínate, čeština sa určite bude hodiť. Bohužiaľ pre Adobe Premiere Pro CZ verzia k dispozícii nie je.

Elektronické licencie Adobe sú najjednoduchší spôsob, ako si Adobe Premiere zaobstarať

Adobe Premiere Pro CC si (podobne ako Premiere Elements) môžete zaobstarať s elektronickou licenciou. Namiesto krabicovej verzie si skrátka zaobstaráte iba aktivačný kľúč. Samotný program si potom stiahnete zo stránok výrobcu.

Neviete, ako si zaobstarať alebo aktivovať elektronickú licenciu? Prečítajte si náš článok Elektronické licencie (NÁVOD): Ako ich uplatniť?

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
489,90 €

5 položiek
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
489,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605r2
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
472,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605r3
Adobe Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Elements pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
97,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605pre24a2
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 1 mesiac (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
40,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605r1
Adobe Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN, upgrade (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Elements pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
80,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605pre24a3
softwareLegendárna aplikácia Windows Movie Maker Windows Movie Maker patril dlhé roky do základnej programovej ponuky operačného systému Windows. Kam sa však podel tento obľúbený softvér na strih videa? A čím ho nahradiť?
Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!
Microsoft Outlook je dlhodobo najpoužívanejší emailový klient pre osobné počítače. Ponúka plno funkcií, ktoré ocenia len skutočne nároční používatelia, zároveň je ale tak používateľsky prívetivý, že je práca s ním jednoduchá aj pre úplných začiatočníkov. Ako Outlook...
MicrosoftČo je to SharePoint? SharePoint od Microsoftu vám prináša modernú platformu na zdieľaný prístup, interakciu a spoluprácu. Tímová spolupráca tak môže prebiehať kdekoľvek a kedykoľvek – a navyše rýchlo, spoľahlivo a bezpečne.
Viac článkov

Adobe Premiere

V kategórii Adobe Premiere máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné adobe Premiere Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie adobe Premiere Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie adobe Premiere Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii adobe Premiere recenzie
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií