Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Programy na strihanie videa

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre domácnosti
(68)
Pre firmy
(56)
Pre školy
(8)
Pre štátnu správu
(42)
Produkt
Adobe Creative Cloud
(12)
Adobe Stock
(9)
Adobe Animate CC
(6)
Cyberlink PowerDirector
(5)
Cyberlink PowerDVD
(5)
Typ licencie
Fyzická licencia
(3)
Elektronická licencia
(65)
Operačný systém
Windows
(68)
MacOS
(41)
Spôsob inštalácie
CD/DVD
(1)
Na stiahnutie (elektronicky)
(67)
Jazyková verzia
EN
(56)
CZ
(17)
Všetky európske jazyky
(3)
SK
(1)
DE
(1)
Najnovšie objednávky

Program na strihanie videa vám umožní vytvárať filmy, zostrihy, video koláže a mnoho ďalšieho. Ponúka rôzne efekty a funkcie, ktoré celý proces značne uľahčia. Či už ste profesionál, ktorý sa strihom živí, alebo začiatočník, každý si z ponuky vyberie. Zistite, aký editor videa bude pre vás vhodný.

Pokračovať

Program na strihanie videa do domácnosti, kancelárie aj do školy

Program na strihanie videa si môžete zaobstarať do domácnosti na súkromné účely, ale existuje aj program na strih videa, ktorý využijú skôr veľké firmy. Program tohto typu by mal byť viac rozšírený a mať viac funkcií. V ponuke však nájdete aj programy špecializované do škôl, poprípade štátnej správy.

i

Ak si vyberiete, kde editor videa chcete využívať, zamerajte sa aj na to, aký softvér by mal obsahovať. Niektoré programy na strihanie videí obsahujú kancelárske aplikácie, možnosť upravovať grafiku alebo audio, alebo dokonca umožňujú napaľovať videá.

Čím sa môže editor videa odlíšiť od konkurencie?

Každý moderný počítačový editor videa je vybavený časovou osou, jednoduchým vkladaním snímok pretiahnutím súboru alebo preddefinovanými strihmi a efektmi. Jednotlivý softvér sa líši predovšetkým vo svojej ponuke pokročilých funkcií, používateľskom prostredí alebo schopnosti využiť výkon vášho počítača na maximum.

Nemusíte sa báť zložitého prostredia programu na strih videa. Na internete nájdete množstvo návodov aj trikov, ktoré z vás urobia majstra video editácie.

Ďalšie funkcie, ktoré by program na strihanie videa mal mať

Ak vyberáte program na strihanie videa, skontrolujte si, aké funkcie ponúka. Medzi ne môže patriť napríklad podpora 4K rozlíšenia, obraz v obraze, vyrovnávanie roztrasených záberov, odstránenie hmly zo zeme alebo editácia videa z viacerých kamier súčasne. Program na úpravu videa by mal ďalej podporovať širokú škálu audio a video formátov, veľké množstvo efektov na prelínanie záberov, schopnosť vytvárania titulkov alebo využitie niekoľkých súbežných zvukových stôp.

i

Ak si nechcete zbytočne lámať hlavu s prekladom, potom si dajte pozor, aby bol program na strihanie videa v češtine alebo slovenčine. Najčastejším jazykom totiž býva práve angličtina.

Na aký program na strihanie videa môžete naraziť?

Program na strihanie videa a jeho nadstavby závisia od vývojára a môžu sa líšiť viacerými funkciami. Adobe Premiere alebo Adobe After Effects podporujú VR, ich cloudové úložisko vám navyše poskytne prístup k videám nech ste kdekoľvek. Za profesionálny program na strih videa s maximálnou používateľskou nastaviteľnosťou sa môže právom označovať Sony Vegas. Ďalší skvelý program na úpravu videa je Cyberlink PowerDirector umožňujúci vytvárať aj 360° filmy.

  • Pinnacle Studio ponúka široké spektrum efektov a zvukov. Umožní editáciu viacerých kamier alebo nahrávať obrazovku.
  • Adobe Premiere využijú začiatočníci aj pokročilí používatelia. Používa sa dokonca na úpravu celovečerných filmov.
  • Adobe After Effects je využívaný na tvorbu špeciálnych efektov alebo pohyblivej grafiky a hodí sa pre pokročilých.
  • Cyberlink PowerDirector umožňuje editovať 4K videá alebo vytvoriť 360° filmy. Je vhodný aj pre začiatočníkov.

Ak vás zaujíma úprava fotiek a videa, potom hľadajte softvér s funkciou tvorby koláží.

Editor videa pre začiatočníkov je veľmi jednoduchý

Editor videa pre začiatočníkov by mal mať jednoduché a prehľadné pracovné prostredie. Presne do tejto kategórie patrí softvér Adobe Premiere Elements. Napriek tomu, že neposkytuje také množstvo funkcií, vystačí aj pokročilým používateľom, ktorí na strihacie programy nekladú také náročné požiadavky.

Profesionálny program na strihanie videa pre náročnejších používateľov

Profesionálny program na strihanie videa sa vyznačuje väčším množstvom funkcií a zložitejším používateľským prostredím. Často má vyššiu cenu a prívlastok „Pro“. Patrí sem napr. Adobe Premiere Pro alebo Sony Vegas Pro.

i

Chcete si pred nákupom program na strihanie videa zdarma vyskúšať? Mnohí vydavatelia na svojom webe ponúkajú nespoplatnenú časovo obmedzenú skúšobnú verziu.

Editor videa v telefóne pre rýchly strih

Editor videa v telefóne síce pracuje výrazne pomalšie a má menšie množstvo funkcií, avšak dokáže vytvoriť kvalitné krátke videá napríklad pre sociálne siete. Príkladom môže byť softvér Adobe Premiere Rush.

Jednoduchý strih videa online pre nenáročných používateľov

Existuje program na strih videa zadarmo? Online webová aplikácia je jedinou možnosťou. Slúži ale naozaj iba na základné úpravy. Navyše môže byť ťažké nájsť program na strihanie videa online bez vodoznaku.

Ako nainštalovať strihacie programy? Download je jednoduchý, akonáhle vlastníte elektronickú licenciu. Pozrite sa na náš stručný článok Elektronické licencie (NÁVOD): Ako ich uplatniť?

Program na strihanie videa – Mac a Windows

Hľadáte program na strihanie videa na YouTube? Strihový program vám pomôže k tomu, aby sa z vás stal profesionál.

Program na strihanie videa je možné spustiť pomocou licenčného kľúča

Program na strihanie videa potrebuje na jeho spustenie licenčný kľúč, ktorý je k dispozícii vo fyzickej alebo elektronickej podobe. Na elektronickú licenciu nemusíte čakať, bude vám zaslaná ihneď po zakúpení produktu. Na vás bude už len si vybrať, či ju budete chcieť zaslať na e-mail, alebo si ju stiahnete z Alza knižnice. Fyzická licencia je potom súčasťou balenia programu na strih videa a bude vám zaslaná na príslušnú adresu.

Licencia na editor videa môže byť trvalá alebo predplatená

Niektoré licencie na editor videa vám budú platiť celý život, niektoré si však treba predplácať. To príde vhod v prípade, že si nie ste istí, ako dlho budete program využívať. Predplácať je možné po mesiaci alebo po roku. Zamerajte sa tiež na to, či je licencia prenosná. To znamená, že po kúpe nového počítača ju môžete znova uplatniť.

Program na strihanie videa –  Windows 10 aj macOS

Vami vybraný program na strihanie videa by mal byť kompatibilný s vaším operačným systémom. Takmer každý editor bude fungovať na Windows 10. Ak máte starší Windows, kompatibilitu si radšej skontrolujte. Pre macOS už toľko programov na strih videa prispôsobených nie je, vopred si ich preto skontrolujte.

Zamerajte sa aj na to, akým spôsobom je editor videí inštalovaný. Najčastejšie ho nájdete na stiahnutie, zaobstarať však možno aj na CD alebo DVD.

Editor videa môže mať vysoké hardvérové požiadavky

Editor videa patrí medzi vôbec najnáročnejšie aplikácie a každý môže byť optimalizovaný pre určitý PC hardvér – to znamená, že na rovnakom počítači môže program na úpravu videa pracovať s inou rýchlosťou. Program na strihanie videí potrápi celý stroj, najdôležitejší je výkonný procesor s minimálnou frekvenciou 3 GHz a optimálne s 6 alebo viac jadrami. Ďalej potrebujete dedikovanú grafickú kartu s aspoň 4 GB pamäťou a najlepšie 16 GB RAM.

i

Odporúčaný hardvér pre program na úpravu videa

Program na úpravu videa vo Full HD hravo zvládnu procesory Intel Core i5 alebo AMD Ryzen 5. Ak sa chcete kochať ostrosťou 4K, potom zvoľte procesor Intel Core i7 alebo AMD Ryzen 7 a lepšie.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Grafický program pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
92,90 €

2.
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
474,90 €

3.
Grafický program Adobe Photoshop pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
144,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
69 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,6 27×
Pinnacle Studio 26 Ultimate (BOX)
Grafický program pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
92,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SWps26u
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Adobe Stock (40 assets), Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Stock pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
884,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605t6
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Adobe Stock (40 assets), Win/Mac, EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Stock pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
884,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605t5
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, CZ/EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
1 139 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605h9
3,9 17×
Dazzle DVD Recorder (BOX)
Video softvér Corel Dazzle pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, EN, DE, FR, IT, ES, PL, nl, RUS, fi, SV, DA, PT, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WZ570k
4,8
Pinnacle Studio 26 Standard (BOX)
Grafický program pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SWps26s
3,0
Ashampoo Movie Studio Pro 3 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Ashampoo Movie Studio pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
28,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLA0005b
5,0
Wondershare UniConverter pre Windows (elektronická licencia)
Video softvér pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
66,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLW003
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
474,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605r3
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Photoshop pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
144,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605ppe24a2
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
1 109 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605h12
Adobe Creative Cloud All Apps with Adobe Stock, Win/Mac, EN, 12 mesiacov, obnova (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predĺženie predplatného, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
1 449 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605h6
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, CZ/EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
1 139 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605h8
Adobe Premiere Pro, Win/Mac, EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Pro CC pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
474,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605r2
Wondershare Filmora 13, Windows (elektronická licencia)
Video softvér Wondershare Filmora pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
80,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLwf13w
Adobe Photoshop & Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN, upgrade (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Photoshop pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
118,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605ppe24a3
Cyberlink PowerDVD 17 Standard (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
18,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLC0002d
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, EN, 12 mesiacov (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
1 109 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605h11
2,0
CyberLink PowerDirector 20 Ultimate (elektronická licencia)
Video softvér Cyberlink PowerDirector pre 1 zariadenie, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC
71,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLclpd20u
Adobe Premiere Elements 2024, Win/Mac, EN (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Premiere Elements pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: úprava fotografií, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
95,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605pre24a2
Adobe Creative Cloud All Apps, Win/Mac, CZ/EN, 1 mesiac (elektronická licencia)
Grafický program Adobe Creative Cloud pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií a webová grafika, jazyková verzia: CZ, EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC
94,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: EO605h7
Cyberlink PowerDVD 17 Pro (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy, pre školy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
22,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLC0003c
Cyberlink PowerDVD 22 Ultra (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Cyberlink PowerDVD pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom
63,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLcpd22u
Ashampoo Video Optimizer Pro 2 (elektronická licencia)
Video softvér pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom
40,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWLA0051

Programy na strihanie videa

softwareLegendárna aplikácia Windows Movie Maker Windows Movie Maker patril dlhé roky do základnej programovej ponuky operačného systému Windows. Kam sa však podel tento obľúbený softvér na strih videa? A čím ho nahradiť?
Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!
Potrebujete vytvoriť štruktúru záverečnej práce a neviete, ako číslovať strany a nadpisy? V tomto článku sa krok za krokom dozviete, ako na to. Nie je to žiadna drina.
Microsoft Outlook: download, prihlásenie a základné funkcie (NÁVOD) Microsoft Outlook je dlhodobo najpoužívanejší emailový klient pre osobné počítače. Ponúka plno funkcií, ktoré ocenia len skutočne nároční používatelia, zároveň je ale tak používateľsky prívetivý, že je práca s ním jednoduchá aj pre úplných začiatočníkov. Ako Outlook...
SharePoint od Microsoftu vám prináša modernú platformu na zdieľaný prístup, interakciu a spoluprácu. Tímová spolupráca tak môže prebiehať kdekoľvek a kedykoľvek – a navyše rýchlo, spoľahlivo a bezpečne.
Profesionálny grafický editor CorelDRAW nebude od ďalšieho roka vydávať žiadne upgrade verzie. Spoločnosť Corel sa však rozhodla zvýhodniť majiteľa licencií najnovšieho balíka v ďalších nákupoch novo vydávaných verzií. Ak teda plánujete CorelDRAW používať aj naďalej,...
Viac článkov Všetky články

Programy na strihanie videa

V kategórii Programy na strihanie videa máme práve teraz na Alza.sk celkom 69 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné programy na strihanie videa Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie programy na strihanie videa Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie programy na strihanie videa Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii programy na strihanie videa recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií