Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Podvodné drony

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
5 položiek
Chasing F1 (20 m) Flash Pack
Dron - Full HD kamera, dosah prenosu 20 m, doba chodu 360 min, GPS, 3-osový gyroskop, kompas a akcelerometer, 16GB vnútorná pamäť, hmotnosť 2000 g
Predaj skončil
Objednávací kód: Chasing21_06
PowerVision PowerRay Wizard
Dron – 4K kamera, vodotesná do 30m, hmotnosť 3.8kg, v balení PoweRay, ovládač, nabíjacia stanica, PowerSeeker Fishfinder, Bait Drop Line, VR okuliare
Predaj skončil
Objednávací kód: LILYDR53
PowerVision PowerRay Angler
Dron – 4K kamera, vodotesný do 30m, hmotnosť 3.8kg, v balení PoweRay, ovládač, nabíjacia stanica, PowerSekker Fishfinder, Bait Drop Line
Predaj skončil
Objednávací kód: LILYDR52
PowerVision PowerRay Explorer
Dron – 4K kamera, vodotesný do 30m, hmotnosť 3.8kg, v balení PoweRay, ovládač, nabíjacia stanica
Predaj skončil
Objednávací kód: LILYDR51
Power Ray
Sonar na ryby podvodný, vrátane sonaru
Predaj skončil
Objednávací kód: JVRRAY001
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Obľúbený dron má nástupcu. Je ním DJI Mini 3 Pro, skvele vybavený a predovšetkým nesmierne kompaktný dron, ktorý budete chcieť nosiť všade so sebou.
sponzorovaný článokS dronom DJI Mavic 3 natočíte prvotriedne video s rozlíšením 5,1K DJI Mavic ešte nikdy nebol lepší. S novým dronom Mavic 3 dostanete do rúk nekompromisnú výbavu na akékoľvek zábery. Čo ďalšie a v akých variantoch ponúka?
Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2.
DJI Mavic Air 2 sa stal vďaka skvelej výbave a ešte lepšej cene jedným z najobľúbenejších dronov vôbec. Teraz má svojho nástupcu, ktorý prináša väčší 1“ snímač a s ním aj obrazovú kvalitu drahších dronov. Čo ďalšie ponúka?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií