AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/row bannery range TNxx styl CZ fb post 1080x1080.jpg

Nové rady zastrihávačov od Rowenty pre osobitý štýl každého muža

Rowenta predstavuje tri nové rady zastrihávačov pre dokonalú úpravu fúzov aj vlasov každého muža. Spoznajte, ako ľahké, rýchle a precízne je ich použitie, ktoré vám zaistí dokonalý look a podčiarkne váš vlastný štýl. Zvoľte niektorý zo zastrihávačov radu Easy, Style alebo Xpert a doprajte svojej tvári aj telu jedinečný servis. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Samsung TV - 10 let zaruka na vypaleni pixelu logo.jpg.png

SUHD TV Samsung ponúknu záruku 10 rokov na vypálenie pixelov

Ak premýšľate o kúpe nového televízora s certifikáciou Ultra HD Premium, 100 Hz panelom, rozlíšením Ultra HD 4K a podporou HDR, potom nie je lepšie načasovanie. Spoločnosť Samsung ponúka k svojim SUHD TV 10-ročnú záruku na vypálenie pixelov, ktorú môžete aktivovať v období 1. 10. – 31. 12. 2016. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií