PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pga-tour-2k21-recenze-cover-nahled.jpg

PGA Tour 2K21 (RECENZIA) – Návrat na green

Golf patrí k športom, ktoré si môže užiť takmer každý. Vezmete do ruky palicu a pokúšate sa odpáliť loptičku daným smerom. Jednoduchá, upokojujúca a zároveň vysoko motivujúca aktivita sa dostáva čoraz viac do hľadáčika širšej populácie, takže si zaslúži tiež svoju digitálnu podobu. Počítačoví hráči predtým mohli okúsiť sériu Tiger Woods PGA Tour od EA či The Golf Club od HB Studios, ktoré sa teraz postaralo o vytvorenie PGA Tour 2K21 pod krídlami spoločnosti 2K. Prospela štúdiu zmena?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nba-2k21-recenze-cover-nahled.jpg

NBA 2K21 (RECENZIA) – prešľapovanie na mieste

Jeseň je tu a s ňou aj obvyklá nálož športových hier. V nich si tradične držia náskok štúdiá pod hlavičkou EA, ale zdatne mu šliape na päty vydavateľstvo 2K, ktoré minulý mesiac prinieslo golfovú simuláciu PGA Tour 2K21 a teraz sa hlási s ďalším ročníkom basketbalu NBA 2K21. Či sa tvorcom z Visual Concepts podarilo rozlúčiť s aktuálnou generáciou konzol s gráciou a či priniesli prevratné zmeny, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwe-2k20-recenze-cover-nahled.jpg

WWE 2K20 (RECENZIA) – Wrestlerky bojujú o svoje miesto v ringu

Počas posledného jesenného mesiaca sa musíme zmieriť s množstvom vecí – krátia sa dni, príde posun času zo zimného na letný a pomaly, ale isto končí vydávanie športových hier na sezónu 2019/2020. Rovnako ako minulý rok končíme s titulom z wrestlingových ringov, ktorý už z diaľky vyniká adrenalínom a potom z tiel bojovníkov a bojovníčok. Čo nové priniesol diel WWE 2K20 do zavedenej série a čím nemilo prekvapil, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nba2k20-recenze-cover-nahled.jpg

NBA 2K20 (RECENZIA) – začínajú palubovky pod bezodnými košmi strácať svoj lesk?

Športová jeseň nám pomaly začína vďaka prvej lastovičke v podobe vydania basketbalovej simulácie NBA 2K20. Vlaňajší ročník trápili nečisté mikrotransakčné praktiky, ale samotné jadro hrateľnosti sa radilo k širšej špičke digitálneho športovania. Preto sme boli zvedaví, ako sa tento rok prejavia sľuby vývojárov z Visual Concepts o obmedzení dodatočných platieb, vylepšení herných módov a posunutí pobytu na ihrisku k dokonalosti. Odpovede nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e23a03cb-d752-4613-aa6c-c8a3b92eb078.jpg

WWE 2K19 (RECENZIA) – Show začína!

Po roku prichádza ďalší diel wrestlingovej série WWE 2K19 od spoločnosti 2K Sports. Tvorcovia zo štúdií Yuke's a Visual Concepts sľubovali reálnejšie zápolenie, najširšiu skvadru bojovníkov vrátane historických ikon a dokonalý zážitok ako z televíznej šou. Ako sa im ich snaženie podarilo, zhodnotíme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nba-2k19-cover-nahledsmall_1.jpg

NBA 2K19 (RECENZIA) – Práca, pot, slzy a mikrotransakcie

Jesenné športové hry sa prirútili do poprázdninových pokojných vôd ako hurikán a strhávajú na seba veľkú pozornosť. Okrem futbalu a hokeja sa o slovo hlásia tiež simulácie basketbalu. Pod bezodnými košmi v NBA 2K19 sme strávili dve desiatky hodín a teraz vám tak môžeme v recenzii odovzdať naše dojmy z hrania titulu od spoločnosti 2K Sports.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií