AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/halo-infinite-multiplayer-recenze-key-art-nahled.jpg

Halo Infinite (RECENZIA Multiplayer) – Skvelú hrateľnosť kazí nudný battle pass

Dlho očakávané Halo Infinite po ročnom odklade konečne vyšlo a majiteľom konzol Xbox aj PC hráčom ponúka solídnu porciu obsahu za skvelú cenu. Zatiaľ čo príbehovú kampaň (recenzia) je možné stiahnuť z knižnice Game Passu, samostatne vychádzajúci multiplayer môžete hrať úplne zadarmo. Hra viacerých hráčov totiž presedlala na free to play model a pridala bezplatný aj platený battle pass. Na tieto novinky, ale pochopiteľne aj samotnú hrateľnosť multiplayera Halo Infinite, sa pozrieme v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-cover-nahled_1.jpg

Halo Infinite (RECENZIA Singleplayer) – Príbehová kampaň nenaplnila očakávania

Halo je bezpochyby najslávnejšou sériou konzol Xbox a nie je tak divu, že Halo Infinite malo byť úvodným titulom nových konzol Xbox Series X a Series S. Autori nakoniec potrebovali viac času a Halo Infinite tak vychádza s ročným oneskorením, fanúšikom série však prináša príbehovú kampaň nadväzujúcu na Halo 5 Guardians a samostatne dostupný free to play multiplayer, pričom v tejto recenzii zhodnotíme práve príbeh a kampaň Halo Infinite a na hru viacerých hráčov sa pozrieme v samostatnom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-nahled.jpg

Halo Infinite: dátum vydania, čeština, hw nároky a ďalšie info

V Halo Infinite sa v hlavnej úlohe opäť predstaví legendárny Master Chief, v ktorého koži sa pozrieme na jeden z posledných Halo prstencov. Ten na rozdiel od predchádzajúcich dielov ponúkne otvorenejšie prostredie a novinky ako je napríklad vystreľovací hák, napriek tomu sa však má hra podľa autorov vracať ku koreňom série. Všetko, čo potrebujete o Halo Infinite vedieť, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-3-recenze-nahled1.jpg

Halo 3 (Mini RECENZIA) – Ďalší úspešný návrat?

Výtvory autorov Halo: The Master Chief Collection patria aktuálne medzi jedny z najúspešnejších remasterov, ktoré je možné na hernej scéne nájsť. Vďaka ich vysokej kvalite sme si užili ako hranie Halo: Combat Evolved Anniversary a Halo: Reach, tak aj Halo 2: Anniversary, ktoré bolo doteraz z celej kolekcie najvýraznejšie. V minulých dňoch k nám do redakcie dorazilo Halo 3. Či je rovnako podarené, vám načrtneme v nasledujúcich odsekoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-reach-cover-nahled.jpg

Halo: Reach (RECENZIA) – Je „nové“ Halo jedným z najväčších prekvapení tohto roka?

Séria Halo je dlhodobo jedným z najväčších lákadiel konzoly Xbox, ktorá exkluzivitou na rozdiel od PS4 či Nintendo Switch práve nehýri. Je preto veľkým prekvapením, že sa Microsoft túto značku rozhodol vypustiť na PC v novom kabátci prostredníctvom Master Chief Collection, ktorej štartovacím titulom nie je nič iné, ako Halo: Reach. Ako veľmi sa na počítačoch podarilo a či stojí za pozornosť, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-the-master-chief-collection-halo-reach-nahled.jpg

Halo: The Master Chief Collection (OZNÁMENIE) sa nakoniec pozrie aj na PC

Nie je to tak dlho, čo sa nám jeden z najväčších hráčov videohernej scény, spoločnosť Microsoft, snažil tvrdiť, že so sériou Halo minimálne tento rok nemáme na PC veľmi počítať. Situácia sa ale nakoniec zrejme razantne zmenila. V priebehu včerajšej noci bolo na Inside Xbox oznámené, že sa Master Chief na lov extrémne nebezpečných emzákov vydá aj na stolových počítačoch. Na ktorých klientoch si za neho zahráme a kam sa s ním pozriete, vám povieme v tomto článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií