PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kompatibilita-filamentu.jpg

3D tlačiarne a kompatibilný materiál filamentov

Takmer žiadna 3D tlačiareň nie je schopná tlačiť zo všetkých materiálov. Niektoré sú univerzálnejšie, pri iných je ponuka filamentov skôr obmedzená. Aby ste sa v kompatibilite lepšie vyznali, pripravili sme pre vás prehľadnú tabuľku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zaklady-3d-tisku.jpg

3D tlač: ako funguje, kde stiahnuť predlohy a ako začať?

Pokiaľ premýšľate o 3D tlači, ale neviete, kde začať, máme pre vás článok, ktorý potrebujete. Prevedieme vás základmi 3D tlače od výberu tlačiarne cez zoznam vecí, ktoré k tlači potrebujete, až po spôsoby a miesta, kde zohnať 3D modely zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/filamenty-3D-tisk.jpg

3D tlač: Podľa čoho a aký filament vybrať?

Filamenty, materiály predávané vo forme strún, sú úplným základom každého produktu 3D tlačiarní. Rôzne materiály majú rôzne vlastnosti, parametre a rôzne sa tlačia. Viete, aké materiály sú najpoužívanejšie a aký sa na čo hodí? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panospace-mini.jpg

Panospace One prichádza s 3D tlačou pre každého

3D tlačiareň Panospace One je vhodná pre každého. Jednoduché ovládanie, intuitívny softvér a možnosť tlačiť ihneď po vybalení len s minimálnou prípravou z nej tak robia ideálneho adepta na domácu tlač. Dobre sa však uplatní aj v školách, dielňach domácich majstrov alebo firmách. Zvíťazí nad lacnejšou, ale používateľsky náročnejšou konkurenciou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sproud-nahled.jpg

Unikátny HP Sprout Pro G2 s 3D kamerou je splnený sen dizajnérov

HP uvedie v lete na náš trh unikátnu All in One zostavu pre dizajnérov. HP Sprout G2 je výkonný počítač s kamerou na 3D skenovanie menších objektov a ovládaním, ktoré využíva obraz premietaný na dotykovú podložku. Čo všetko počítač dokáže a aká je jeho cena? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/colido-d1315.jpg

3D tlačiareň CoLiDo D1315 prekvapí rýchlosťou a cenou

V širokom výbere 3D tlačiarní CoLiDo nájdete aj CoLiDo D1315, DIY tlačiareň s trojramennou konštrukciou. Súpravu na zostavenie 3D tlačiarne za veľmi nízku cenu ocenia nielen nadšenci nových technológií, ale uplatní sa aj aj ako učebná pomôcka. Sľubuje rýchlu tlač, presnosť a veľkú úsporu energie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií