Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-3d-tiskarny-creality-ender-3.jpg

Creality ENDER 3 (V2): prečo je to najlepšia 3D tlačiareň pre úplných začiatočníkov?

Obe generácie 3D tlačiarne Creality ENDER 3 sú to najlepšie, čo si môže začínajúci tlačiar zaobstarať. Nízkou cenou to začína, ale rozhodne nekončí. Úplne zásadné sú aj ďalšie vlastnosti a parametre, ktorými nepohrdnú ani pokročilejší používatelia. Prečo sú tieto tlačiarne tak dobré? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/panospace-mini.jpg

Panospace One prichádza s 3D tlačou pre každého

3D tlačiareň Panospace One je vhodná pre každého. Jednoduché ovládanie, intuitívny softvér a možnosť tlačiť ihneď po vybalení len s minimálnou prípravou z nej tak robia ideálneho adepta na domácu tlač. Dobre sa však uplatní aj v školách, dielňach domácich majstrov alebo firmách. Zvíťazí nad lacnejšou, ale používateľsky náročnejšou konkurenciou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tiskarny-nahled.jpg

Ako vybrať tlačiareň

Či už hľadáte tlačiareň do firmy alebo domov, pomôžeme vám s výberom. Dozviete sa tie najdôležitejšie informácie pri výbere akéhokoľvek druhu tlačiarne. Všetko o tlačiarňach – od bežných až po eKasu.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií