AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/data-232.jpg

Čo je LTE? A aké ponúka výhody oproti starším sieťam?

So skratkou LTE sa dennodenne stretávame v parametroch telefónov či reklamách mobilných operátorov. Viete ale, čo je LTE? Poznáte výhody LTE oproti starším 3G sieťam? A aký je vôbec rozdiel medzi pojmami LTE a 4G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-p9-jaromir-jagr-mala.jpg

Mobilný telefón Huawei P9 – nová vlajková loď s VIP službami

Je to zhruba mesiac, čo Huawei predstavil svoju novú vlajkovú loď Huawei P9. V súvislosti s uvedením tohto mobilného telefónu na trh si výrobca prichystal pre všetkých nových majiteľov špeciálny servisný balíček menom Zlaté členstvo s dvoma nadštandardnými službami. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-p9-logo-small.jpg

Huawei P9 - len do 30. 4. s exkluzívnym darčekom Talkband 2

6. apríla 2016 predstavil Huawei svoju novú vlajkovú loď, mobilný telefón Huawei P9. Čo nové novinka ponúka oproti minuloročnému modelu P8 a môže sa merať s najlepšími modelmi konkurencie? Na to sme sa pozreli v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cyrus-HP554O-maly.png

Hyundai Cyrus HP554O - poteší vynikajúcim pomerom výkonu voči cene

Hyundai Cyrus HP554O, to je nová vlajková loď značky Hyundai phablet. Tento mobilný telefón vzbudí záujem u každého, kto hľadá relatívne výkonný mobilný telefón s veľkým displejom za prijateľnú cenu. Zistite viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/iPhoneSE-banner-small.png

Apple iPhone SE s atraktívnou výbavou a za nebývalo nízku cenu

Kalifornské Cupertino sa stalo 21. 3. 2016 miestom, kam smerovalo svoj zrak mnoho fanúšikov mobilných technológií. Apple totiž predstavil svoj najnovší prírastok do rodiny iPhonov - iPhone SE. Poďme sa spoločne pozrieť, čo všetko novinka ponúka! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-5x-mala.jpg

Mobilný telefón Honor 5X - poteší vzhľadom, hardvérom aj cenou

Nový mobilný telefón Honor 5X zaujme vynikajúcim pomerom kvality a ceny. Nielenže pekne vyzerá, ale je aj vybavený dostatočne výkonným hardvérom, ktorý si poradí aj s náročnejšími aplikáciami. Nechýba ani zabudovaná čítačka odtlačkov prstov či kvalitná zadná kamera. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Evolveo_strongphone_q7_mala.jpg

EVOLVEO StrongPhone Q7 LTE - odolný, napriek tomu však elegantný mobilný telefón

EVOLVEO StrongPhone Q7 LTE má extrémne pevné vodotesné robustné puzdro, pre maximálnu ochranu pred nepriaznivými podmienkami, ktorým môže byť vystavený pri každodennom používaní. Prekvapí vás veľmi tenkým telom a elegantným dizajnom bez toho, aby utrpela jeho odolnosť. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií