AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-cashback-tv-2024-nahled.jpg

Samsung cashback: Získajte späť až 4 000 EUR za nákup televízora s veľkou uhlopriečkou

Práve teraz získate za nákup televízora Samsung s veľkou uhlopriečkou časť peňazí späť. Ktoré modely to sú a aký veľký cashback dostanete? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-ai-tv-nahled.jpg

Televízory Samsung vstupujú do novej éry vďaka AI

Moderné QLED 8K televízory Samsung majú teraz vďaka AI ešte lepšie výsledky pri zobrazení akčných scén, športu, ale napríklad aj pri hraní hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-vega-8x-8k-nahled.jpg

Niceboy VEGA X 8K: špičková kamera s 8K rozlíšením a vysokou vodoodolnosťou

Niceboy VEGA X 8K je dostupná a extra odolná akčná kamera, ktorú si môžete zobrať so sebou aj do tých najtvrdších podmienok. Zvládne ponor až do 12 metrov a videá môžete natáčať až do rozlíšenia 8K. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-neo-qled.jpg

Samsung NEO QLED: 4K, 8K, neuroprocesory - to najlepšie medzi televízormi!

Nové televízory Samsung NEO QLED sú tak dobré, že pre ne vlastne nie je zodpovedajúci obsah. 8K? Neuveriteľný detail? Lokálne stmievanie obrazu? Televízory Samsung našťastie prinášajú inovatívnu umelú inteligenciu v podobe šestnástich neuroprocesorov v čipe Samsung Neo Quantum Processor 8K! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-multimedia-nahled.jpg

EVOLVEO MultiMedia Box C4 je komplexné multimediálne centrum s podporou HDR a 8K

Máte doma klasický televízor, ale zaujal vás obsah na streamovacích službách, ako je Netflix a podobne? Nemusíte kvôli tomu kupovať nový TV alebo obsah sledovať na obrazovke počítača. Zaujímavým a dostupným riešením je multimediálne centrum EVOLVEO MultiMedia Box C4. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8k_2.jpg

8K rozlíšenie: Čo prinesie TV používateľom a PC hráčom?

Prvý televízor s 8K rozlíšením putuje do predaja. Pri tejto príležitosti predstavujeme, čo konkrétne 8K rozlíšenie je, ako v praxi vyzerá a ako to bude s obsahom pre 8K televízory a 8K PC monitory. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií