AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-a32-nahled.jpg

Samsung Galaxy A32 a A32 5G (PREVIEW): dvaja fešáci s prívetivou cenou

Nové telefóny z radu Samsung Galaxy A32 prinášajú 5G aj zaujímavé fotoaparáty. Jednoducho na pohľad celkom podarená stredná trieda za slušnú cenu. Kórejský gigant si ale bohužiaľ nachystal aj nemálo nepríjemných prekvapení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m3-nahled.jpg

POCO M3: Naozaj skvelý telefón za 150 EUR? (RECENZIA)

POCO M3 patrí medzi cenovo dostupné telefóny - a kde kto ho chváli, pretože za nízku cenu ponúka naozaj veľa. Je tento mobilný telefón naozaj tak skvelý? A ako za tie peniaze natáča a fotí? To nám ukáže Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rada-realme-7-nahled.jpg

Stvorený na zábavu: rad Realme 7 láka na herný výkon, obriu batériu aj skvelé fotoaparáty

Rad inteligentných telefónov Realme 7 – modely Realme 7, Realme 7i, Realme 7 5G a Realme 7 Pro – má vzácnu schopnosť prekvapiť. Za veľmi príjemnú cenu totiž ponúka hardvérovú výbavu, ktorá sa zvyčajne objavuje pri podstatne drahších modeloch. Aké telefóny sú a čím sa od seba líšia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x3.jpg

Xiaomi POCO X3: Najvýhodnejší model strednej triedy roku 2020?! (RECENZIA)

Xiaomi POCO X3 je dosť možno najlepší telefón roka 2020 pre každého, kto chce praktický mobilný telefón a nechce zaň vyhadzovať príliš peňazí. Prečo? Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií