AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-2-definitive-edition-kralove-nahled.jpg

Age of Empires 2: Definitive Edition (RECENZIA) – Nezabudnuteľný kráľ RTS sa vracia

Zatiaľ čo niektoré remastery predstavujú vyložený odpad herného priemyslu, čas od času sa na scéne objaví kúsok, ktorého autori si na prerobení klasiky dali záležať. V našej dnešnej recenzii vám predstavíme jednu z najočakávanejších prerobených tohto roka, Age of Empires 2: Definitive Edition, za ktorým stáli hneď tri vývojárske štúdiá. Tak čo myslíte, podarilo sa im odviesť kvalitnejšiu prácu než autorom prvého Age of Empires: Definitive Edition.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-x019-londýn-nahled.jpg

Xbox X019 – Microsoft ukázal mnoho hier, zaujať ale príliš nedokázal

Žiadne veľké prekvapenie sa nakoniec nekonalo. Hier predstavil Microsoft požehnane, ale minimálne z tých novo oznámených sme skôr sklamaní. Najviac nakoniec žiarila služba Game Pass, ktorá sa môže tešiť na prísun veľmi zaujímavých hier, rovnako ako streamovacia služba xCloud. Tá sa dokonca stane súčasťou predplatného Xbox Game Pass Ultimate. A sľubované Age of Empires IV? Pár sekúnd sme z hry videli, ale takisto nešlo o nič, z čoho by sme skákali radosťou. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií