AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (RECENZIA) – Návrat kráľa

Na túto chvíľu čakali fanúšikovia Age of Empires II skutočne dlho. Nakoniec sa ale predsa len dočkali pokračovania, ktoré na prvý pohľad vo všetkom nadväzuje na odkaz druhého dielu tejto série. Na čo sa zameriavajú ťaženia Age of Empires IV, akým spôsobom sa s nimi vývojári vysporiadali, čo nové hra prináša a oveľa viac nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-4-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Mnoho rokov vyvíjaný pokračovateľ kultovej RTS značky Age of Empires bol jeho tvorcami konečne detailnejšie predstavený. Kam sa v Age of Empires IV pozrieme, koľko frakcií nám toto dielo na štarte ponúkne, ako na tom budú príbehové kampane a kedy by malo dôjsť na jeho vydanie, nájdete v našom špeciále, orientovanom na to, čo všetko o tomto očakávanom titule vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-x019-londýn-nahled.jpg

Xbox X019 – Microsoft ukázal mnoho hier, zaujať ale príliš nedokázal

Žiadne veľké prekvapenie sa nakoniec nekonalo. Hier predstavil Microsoft požehnane, ale minimálne z tých novo oznámených sme skôr sklamaní. Najviac nakoniec žiarila služba Game Pass, ktorá sa môže tešiť na prísun veľmi zaujímavých hier, rovnako ako streamovacia služba xCloud. Tá sa dokonca stane súčasťou predplatného Xbox Game Pass Ultimate. A sľubované Age of Empires IV? Pár sekúnd sme z hry videli, ale takisto nešlo o nič, z čoho by sme skákali radosťou. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií