AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/age-of-mythology-retold-cover-nahled.jpg

Age of Mythology: Retold (INFO) – Všetko, čo vieme

Tvorcovia obľúbenej RTS série Age of Empires sú v poslednom čase veľmi aktívni. Za posledné 4 roky vydali definitívne edície na prvé tri diely série a veľmi úspešný 4. diel. Nezabudlo sa však ani na spin-off série – Age of Mythology, ktorý pôvodne vyšiel v roku 2002 a v roku 2014 sa dočkal remastera (Age of Mythology: Extended Edition). Počas osláv 25. výročia značky Age of Empires tvorcovia oznámili práce na Age of Mythology: Retold – definitívnu edíciu tohto podareného spin-offu. Čo od nej môžeme očakávať, sa dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (RECENZIA) – Návrat kráľa

Na túto chvíľu čakali fanúšikovia Age of Empires II skutočne dlho. Nakoniec sa ale predsa len dočkali pokračovania, ktoré na prvý pohľad vo všetkom nadväzuje na odkaz druhého dielu tejto série. Na čo sa zameriavajú ťaženia Age of Empires IV, akým spôsobom sa s nimi vývojári vysporiadali, čo nové hra prináša a oveľa viac nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-4-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Mnoho rokov vyvíjaný pokračovateľ kultovej RTS značky Age of Empires bol jeho tvorcami konečne detailnejšie predstavený. Kam sa v Age of Empires IV pozrieme, koľko frakcií nám toto dielo na štarte ponúkne, ako na tom budú príbehové kampane a kedy by malo dôjsť na jeho vydanie, nájdete v našom špeciále, orientovanom na to, čo všetko o tomto očakávanom titule vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-3-definitive-edition-nahled.jpg

Historické bitky zažijeme v Age of Empires III: Definitive Edition v októbri (NOVINKA)

To, že sa po prvých dvoch dieloch série Age of Empires v definitívnej edícii dočkáme aj toho tretieho s prívlastkom „DE“, nebolo žiadnym tajomstvom. Vo februári tohto roku totiž prebehla uzavretá beta Age of Empires III: Definitve Edition, o ktorej sme vás informovali. Od tej doby však o titule z dielne štúdií Forgotten Empires a Tantalus nebolo počuť. Až do včerajšieho dňa, kedy bol počas akcie Gamescom predstavený ako trailer, tak dátum vydania. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-2-definitive-edition-kralove-nahled.jpg

Age of Empires 2: Definitive Edition (RECENZIA) – Nezabudnuteľný kráľ RTS sa vracia

Zatiaľ čo niektoré remastery predstavujú vyložený odpad herného priemyslu, čas od času sa na scéne objaví kúsok, ktorého autori si na prerobení klasiky dali záležať. V našej dnešnej recenzii vám predstavíme jednu z najočakávanejších prerobených tohto roka, Age of Empires 2: Definitive Edition, za ktorým stáli hneď tri vývojárske štúdiá. Tak čo myslíte, podarilo sa im odviesť kvalitnejšiu prácu než autorom prvého Age of Empires: Definitive Edition.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií