Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-game-pass-mesic-zdarma.jpg

K vybraným Samsung TV získate Xbox Game Pass Ultimate na mesiac zadarmo

Už byste potřebovali novou televizi, na které si kromě oblíbených filmů, seriálů či sportovních přenosů chcete zahrát i herní pecky? Taková televize by měla mít co možná nejlepší QLED obraz, abyste si pořádně vychutnali grafiku. Na hry pak dále musíte řešit i nákup herní konzole. Nebo ne? Díky právě probíhající akci QLED televizí Samsung vše vyřešíte jen nákupem samotné televize. Stačí si vybrat z modelů zařazených v nabídce níže a po registraci vašeho nákupu získáte licenci na službu Xbox Game Pass Ultimate po dobu 1 měsíce. S ní již můžete hrát hry přímo na televizi bez nutnosti vlastnit konzoli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-napis-recenzi-a-ziskej-odmenu-nahled.jpg

Kúpte si televízor Samsung a za recenziu získate poukaz na ďalší nákup

Využite teraz limitovanú akciu na televízory Samsung. Za nákup niektorého zo zaradených produktov stačí napísať recenziu a získate poukaz v hodnote 20 € ako darček. Akcia platí len do konca roka 2023, a tak s nákupom príliš dlho neotáľajte. Na ktoré produkty sa akcia vzťahuje a ako si ju uplatniť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-projektor.jpg

Projektor Samsung The Freestyle 2. generácie a kopa darčekov k tomu

Prenosný projektor Samsung The Freestyle 2. generácie je tu. Premietajte svoje obľúbené hry, filmy, fotografie a videá z dovolenky na stenu vašej izby. Samsung Freestyle 2. generácie zvládne premietať aj na strop a za jeho nákup navyše získate plno darčekov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-spotrebice-podzimni-cashback-2022-new-img.jpg

Cashback – kúpte si spotrebiče Samsung a získajte späť až do 800 eur

Do 13. 11. 2022 alebo do vypredania zásob môžete získať zaujímavý cashback na spotrebiče Samsung. Ak zakúpite tri produkty, dostanete navyše ešte finančný bonus.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-smart-monitor-m8-nahled .jpg

Zaobstarajte si Samsung Smart Monitor M8 a získajte slúchadlá Galaxy Buds2 za 1 euro

Nové inteligentné monitory Samsung Smart Monitor M8 si už môžete predobjednať. Ak to stihnete do konca apríla, dostanete slúchadlá Galaxy Buds2 za 1 euro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung cashback 5 23.png

Kúpte si domáce spotrebiče Samsung a získajte peniaze späť

Využite jedinečnú akciu na vysávanie, pranie, sušenie a chladenie, s ktorou teraz prichádza spoločnosť Samsung. Moderné domáce spotrebiče v nej vďaka cashbacku zoženiete s vítanou zľavou. Nepremeškajte teda konanie akcie od 22. 5. do 30. 7. a zistite, aké modely spotrebičov Samsung bohatá ponuka zahŕňa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trade-in-samsung-galaxy-s20-fe-nahled.jpg

Vymeňte starý za nový! Kúpou Samsung Galaxy S20 FE možno získať bonus 200 €

Pri nákupe absolútne nového telefónu Samsung Galaxy S20 FE môžete ušetriť. Pokiaľ nám totiž pošlete svoj existujúci prístroj – mobil, smart hodinky alebo tablet – my vám nielen vyplatíme výkupnú cenu, ale pridáme aj jednorazový bonus 200 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-trade-in-2021-nahled.png

Samsung trade-in: vymeňte starý za nový s bonusom až 300 EUR

Chcete pri nákupe nového telefónu série Samsung Galaxy S21 získať bonus až 300 EUR? Stačí pre to urobiť jediné. Pošlite nám svoje existujúce zariadenia výrobcov Samsung, Huawei alebo Apple, spoločne ho naceníme a zodpovedajúcu čiastku pošleme na účet. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-note-nahled.jpg

Kúpte si teraz telefón Samsung a získate 30 % zľavu na ďalší

Nový telefón Samsung a k tomu ďalší o 30 % lacnejšie. S akciou, ktorá trvá až do konca júna, žiadny problém. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/o.jpg

Prémiové SSD disky od Samsungu

SSD disky od spoločnosti Samsung ponúkajú ohromujúcu rýchlosť aj výnimočnú spoľahlivosť. Tiež vám poskytnú rýchle načítanie, menej lagov a plynulú odozvu v hrách – a to aj pri multitaskingu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-akce-sluchatka-zdarma.jpg

Predobjednávky Samsung Galaxy S20+ a S20 Ultra (PODMIENKY)

Ak si predobjednáte Samsung Galaxy S20+ alebo Galaxy S20 Ultra 5G a zároveň splníte ďalšie podmienky, získate k telefónu zadarmo slúchadlá Galaxy Buds+. Viac informácií v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nove-samsung-galaxy-watch-active-obrazek.jpg

K predobjednávkam Samsung Galaxy Watch Active powerbanka zadarmo

Nové Samsung Galaxy Watch Active sú tu. Pokiaľ si ich predobjednáte, dostanete k nim zadarmo originálnu powerbanku Samsung, podporujúcu bezdrôtové nabíjanie. Viac informácií o nových inteligentných hodinkách Samsung i o tejto akcii nájdete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-s9-teaser-nahled-maly.jpg

Štart telefónu Samsung Galaxy S9 a S9+ s výhodami

Štart predaja najinteligentnejšieho smartfónu je udalosťou roka. Ako ju osláviť? Môžete si doma pripiť, alebo osláviť S9 našou ponukou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sledovanie-tv-232px.jpg

Získajte Sledovanie TV na 60 dní zadarmo s nákupom Samsung Smart TV!

Samsung si pre svojich zákazníkov, ktorí zakúpia akýkoľvek Samsung Smart TV modelového radu roku 2018, pripravil darček. Nákup televízora stačí uskutočniť v období od 1. 12. 2017 do 31. 3. 2018 a získate na 60 dní zadarmo internetovú televíziu SledovanieTV s 50 hodinovým archívom a ďalšími výhodami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Samsung TV - 10 let zaruka na vypaleni pixelu logo.jpg.png

SUHD TV Samsung ponúknu záruku 10 rokov na vypálenie pixelov

Ak premýšľate o kúpe nového televízora s certifikáciou Ultra HD Premium, 100 Hz panelom, rozlíšením Ultra HD 4K a podporou HDR, potom nie je lepšie načasovanie. Spoločnosť Samsung ponúka k svojim SUHD TV 10-ročnú záruku na vypálenie pixelov, ktorú môžete aktivovať v období 1. 10. – 31. 12. 2016. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Samsung_cashback-Small.jpg

Samsung vám pridá až 1100 € na väčší televízor

Ak práve premýšľate nad nákupom moderného televízora a neviete, ktorý model z našej širokej ponuky si vybrať? Poradíme vám – vyberte si Samsung. Tohtoročný modelový rad ponúka doposiaľ netušené zážitky. Teraz navyše s bonusom až 1100 € pri nákupe do 31. augusta 2016! Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií