Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/horizon-zero-dawn-aloy-keyart-nahled.jpg

Horizon Zero Dawn Remake – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Akčné RPG Horizon Zero Dawn od štúdia Guerrilla Games sa za päť rokov svojej existencie stalo celosvetovým hitom. Podľa najnovších informácií sa však pracuje na remasteri či dokonca remaku dobrodružstva nebojácnej lovkyne Aloy, šitom na mieru konzolám PlayStation 5. Čo o vylepšenej verzii Horizon Zero Dawn hovoria dostupné informácie? Viac vám prezradí náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kingdome-come-deliverance-2-info-cover-nahled.jpg

Kingdom Come Deliverance 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Česká hra Kingdom Come Deliverance od štúdia Warhorse patrí k najúspešnejším tuzemským projektom našej hernej histórie, veď sa jej za päť rokov existencie podarilo predať viac ako päť miliónov kópií. Predpokladáme teda, že na druhom diele sa horlivo pracuje, aj keď nebol ešte oznámený. Čo všetko o ňom zatiaľ vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rise-of-the-ronin-cover-nahled.jpg

Rise of the Ronin – Všetko, čo vieme

Rise of the Ronin je pripravovaná akčná RPG hra od japonského štúdia Team Ninja, ktoré má na svedomí napríklad úspešnú sériu Nioh inšpirovanú souls hrami či samostatný titul Wo Long: Fallen Dynasty. V roku 2022 však štúdio oznámilo prvé informácie o dobrodružstve samuraja bez pána (ronin) zasadeného do Japonska 19. storočia s názvom Rise of the Ronin. Všetko, čo o tejto hre potrebujete vedieť, nájdete tu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-vii-remake-part-2-logo1-nahled.jpg

Final Fantasy VII Rebirth (INFO): Dátum vydania, Gameplay, Trailery

Final Fantasy VII Remake nepochybne patrí k najambicióznejším videoherným prerábkam posledných rokov a zatiaľ čo zbiera jedno pozitívne hodnotenie za druhým, v Square Enix usilovne pracujú na jeho pokračovaní. Čo si na nás Final Fantasy VII Rebirth chystá? Akým smerom sa vydá jeho príbeh a aké zmeny v hrateľnosti môžeme očakávať? Odpovede na tieto a ďalšie otázky nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/atlas-fallen-key-art-nahled.jpg

Atlas Fallen (RECENZIE – Súhrn)

Autori série The Surge vytvorili nové fantasy akčné RPG, v ktorom sa pozriete do ľudského sveta sužovaného krutými bohmi, ktorého poslednou nádejou je hrdina s magickou rukavicou schopnou ovládať piesok a vytvárať z neho zbrane. Atlas Fallen ponúka hack and slash súboje v štýle série Devil May Cry a kampaň zameranú na príbeh s možnosťou prejsť celú hru v kooperácii. Všetko, čo o Atlas Fallen potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asterigos-curse-of-the-stars-cover-nahled.jpg

Asterigos: Curse of the Stars (RECENZIA) – Prekliatie môže byť zábava

Keď je na antické mesto vrhnutý tieň tajomnej kliatby, padá všetka zodpovednosť na jednej mladej hrdinky. Asterigos: Curse of the Stars je najnovším počinom Acme Gamestudio, ktoré sa odhodlalo otestovať vody stále obľúbenejšieho soulsborne žánru. Ako sa pokus vydaril, sa dočítate v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/thymesia-video-recenze-2022-nahled_1.jpg

Thymesia (RECENZIA) – Spomienka na morom zničené kráľovstvo

Štúdio OverBorder svojim najnovším počinom Thymesia načrelo do vôd čím ďalej populárnejšieho soulsborne žánra a naservírovalo hráčom nekompromisnú záležitosť, ktorá sa odohráva v morom zničenom kráľovstve. Ako sa ďalšia hra z radu akčných RPG inšpirovaných japonskou sériou Dark Souls podarila, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/final-fantasy-7-remake-intergrade-recenze-cover-nahled.jpg

Final Fantasy VII: Remake Intergrade PC (RECENZIA) – Nedopečený port s veľkým srdcom

Remake siedmeho dielu série Final Fantasy prišiel konečne aj na osobné počítače. Na konzolách PS4 a PS5 Final Fantasy VII Remake doslova žiaril, ale dá sa to isté povedať aj o PC porte? Ako dopadol prevod na klávesnicu a myš? A čo grafické možnosti? No, nebudeme si nič nahovárať - tu všetko tak ružové nie je, ale aj napriek tomu si myslíme, že si Final Fantasy VII: Remake Intergrade zaslúži vašu pozornosť. Viac sa dozviete v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forspoken-cover-nahled.jpg

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-multiplayer-flying-dinosaurs-nahled.jpg

Horizon multiplayer – Všetko, čo vieme

Akčná RPG séria Horizon od štúdia Guerrilla Games sa odohráva vo fantasy, atraktívnom svete, ktorý sme však zatiaľ mohli preskúmavať len v rámci singleplayerových dobrodružstiev. O prípadnom kooperatívnom alebo multiplayerovom spin-offe sa ale dlho špekulovalo, poďme si teda prehľadne a stručne povedať, čo všetkým zatiaľ o tomto projekte vieme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/witcher-3-logo.jpg

Witcher 3: Wild Hunt (INFO): Novinky

Zaklínač Geralt a jeho príbeh zo série počítačových hier Witcher neprestáva očarovať milióny fanúšikov akčných RPG už od roku 2007, ale stále sa teší veľkej popularite. „Na vine“ je okrem seriálovej adaptácie od Netflixu tiež vydarene napísaný príbeh v živom svete s drsnými reáliami a podarená hrateľnosť. Vývojárske štúdio sa o svoj klenot Witcher 3: Wild Hunt (2015) neprestalo starať ani po rokoch, a preto sa pripravuje next-gen upgrade pre nové konzoly a PC. Čo viac nielen o ňom vieme, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wo-long-fallen-dynastay-info-cover2-nahled.jpg

Wo Long: Fallen Dynasty – Všetko, čo vieme

Soulslike tituly už nie sú doménou iba ich „materského“ štúdia FromSoftware, pretože mu na päty šliape množstvo ďalších šikovných vývojárov. Medzi nich sa určite radí Team Ninja so svojou sériou Nioh a ich najnovším projektom Wo Long: Fallen Dynasty. Ten nás zaviedol do stredovekej Číny, kde sa postavíme démonickým hordám v náročných súbojoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cyberpunk-2077-phantom-liberty-key-art-nahled.jpg

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio CD Projekt Red má vo zvyku vydávať k svojim hrám tak rozsiahle DLC, že by ich iní vývojári bez uzatvorenia pokojne predávali ako plnú hru. Nie je to inak ani v prípade DLC Phantom Liberty, ktoré akčné RPG Cyberpunk 2077 rozšírilo o úplne novú lokáciu a samozrejme ďalej rozvíja aj príbeh. Čo všetko o podarenom DLC vieme, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-cover-nahled.jpg

Hogwarts Legacy (RECENZIA) – Byť kúzelníkom nikdy nebolo zábavnejšie

Fanúšikovia Harryho Pottera a jeho kúzelného sveta sa konečne dočkali. Zatiaľ čo svet kníh a filmov okuliarnatý chlapec s jazvou na čele už ovládol, v prostredí hier sa mu zatiaľ toľko nedarilo. Ak ste čítali naše nedávne dojmy z hrania, asi ste tušili, že Hogwarts Legacy má našliapnuté na stupne najvyššie, je ale príbeh skutočne tak dobrý, otvorený svet plný aktivít a súboje nezačnú po čase nudiť? Všetko podstatné o Hogwarts Legacy sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-forbidden-west-burning-shores-budova-nahled.jpg

Horizon Forbidden West: Burning Shores (RECENZIE – Súhrn)

Vynikajúce akčné RPG Horizon Forbidden West dostalo po vzore prvého dielu veľké DLC, ktoré nadväzuje na predchádzajúci príbeh a predstavuje novú oblasť. Pozrieme sa totiž do Los Angeles, ktoré už ale dávno stratilo svoj glanc. Trosky mesta anjelov totiž opanovala tečúca láva a zatiaľ nepoznáme nebezpečenstvo čakajúce na Aloy. Všetko, čo o Horizon Forbidden West: Burning Shores potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dead-island-2-logo-nahled.jpg

Dead Island 2 (NOVINKY) – DLC, recenzie (súhrn) a ďalšie info

Turbulentné obdobie mnohoročného vývoja Dead Island 2 je na konci a hra sa konečne dostala na naše herné stroje. Vývojári z Dambuster Studios nám v pokračovaní kultového mlynčeka na zombíkov naservírovali krvou aj humorom nasiaknuté dobrodružstvo, ktoré sa odohráva v ikonickom Los Angeles zamorenom chodiacimi mŕtvolami. Všetko podstatné o hre sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lords-of-the-fallen-cover-nahled.jpg

Lords of the Fallen (RECENZIE – Súhrn)

Lords of the Fallen od štúdia Hexworks malo pôvodne vyjsť ako Lords of the Fallen 2, teda ako priame pokračovanie titulu Lords of the Fallen z roku 2014. Počas vývoja však došlo k rozhodnutiu, že bude toto akčné RPG slúžiť skôr ako reboot celej série a pôjde sa nanovo. V našom článku sa o tomto titule dozviete všetky dôležité informácie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-mirage-info-key-art-thumb.jpg

Assassin's Creed Mirage (RECENZIE – Súhrn)

Séria Assassin's Creed sa od egyptského dielu Origins vydala smerom k open-world RPG a mnohým hráčom chýbajú pôvodné uzavretejšie akčné adventúry, ktoré neponúkali také rozľahlé svety a viac sa sústreďovali na zakrádanie. Spoločnosť Ubisoft im vychádza v ústrety v podobe projektu Mirage. Čo o ňom vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-2-hra-spekulace-nahled.jpg

Hogwarts Legacy 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

Obrovský úspech a široká fanúšikovská základňa Hogwarts Legacy sú už samy o sebe dobré dôvody, prečo očakávať pokračovanie tohto čarodejníckeho hitu z roku 2023. Sú tu ale aj ďalšie náznaky toho, že sa na Hogwarts Legacy 2, ako sa zatiaľ hra neoficiálne prezýva, už pracuje. Všetko, čo zatiaľ o pokračovaní akčného RPG zo sveta Harryho Pottera vieme a o čom sa aktuálne špekuluje, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií