AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-grafickou-kartu.jpg

Ako vybrať grafickú kartu

Výber grafickej karty do počítača nie je jednoduchá záležitosť. Ako výkonnú GPU vybrať? Aký zvoliť zdroj či procesor? A ako sa zorientovať v pojmoch ako hlučnosť, chladenie či spotreba karty? Presne na tieto a iné otázky tu nájdete odpoveď. Pri pohľade na nemalé ceny (nielen) herných grafických kariet je jasné, že spraviť chybu pri výbere sa nevypláca!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/watch-dogs-legion.jpg

K novej grafickej karte NVIDIA GeForce RTX radu 30 teraz získate hru Watch Dogs: Legions

Nové grafické karty radu NVIDIA GeForce RTX radu 30 prinášajú nové možnosti v zobrazení svetla a efektov. Chcete to vyskúšať v praxi? Teraz môžete. Pri nákupe niektorej z nových grafických kariet totiž získate open-world akciu Watch Dogs: Legion zadarmo. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií