PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-mobil-uvod-2023.jpg

Ako vybrať mobil (2024)

Hľadáte telefón na manažérsku prácu, pre prarodičov alebo na fotografovanie selfie pred zrkadlom? Poradíme vám, ako vybrať mobilný telefón tak, aby vám slúžil dlho a spoľahlivo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 10 III má potenciál zamiešať kartami v strednej triede

Nová Sony Xperia 10 III je telefónom strednej triedy, o ktorom bude ešte počuť. Ponúkne totiž atraktívny dizajn, zaujímavé fotoaparáty aj výbavu, ktorá používateľa nebude snáď v žiadnom prípade obmedzovať. Čím všetkým chce zaujať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Galaxy-S6-Edge_1.jpg

Displej zahnutý na všetkých štyroch stranách: Trend alebo len výstrelok?

Zahnuté displeje sa objavujú v prípade mobilných telefónoch stále častejšie, avšak nie je ale zďaleka isté, či nejde o slepú vývojovú vetvu. Ako to s nimi aktuálne vyzerá? Sú trendom, na ktorý sa zameriavajú výrobcovia, alebo sa vývojové oddelenia jednotlivých značiek zameriavajú na iné veci?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií