PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/logitech-kda-nahled.jpg

Logitech K/DA: Nutnosť pre fanúšikov League Of Legends! (PREDSTAVENIE)

Logitech vydal novú edíciu klasických herných periférií – K/DA. Čo je to K/DA? Verte alebo nie, je to K-popová kapela s hernými hrdinkami z League of Legends! Logitech vybral najpredávanejšie myši a klávesnice a prerobil ich do nového dizajnu – a ako to vyzerá? Na to sa musíte pozrieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-znamena-dpi-mys-nahled_1.jpg

Čo znamená DPI pri myšiach?

Zaujímali ste sa niekedy, čo znamená hodnota DPI, keď si vyberáte novú myš? Mnoho používateľov nad tým mávne rukou, ale najmä hráči by mali byť rozhodne pozorní a pozrieť sa na náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/top-herni-mysi-nahled.jpg

Najlepšie herné myši do 80 €

Určite sami uznáte, že pri častom hraní hier vám lepšie poslúži kvalitnejšia myš než len model za pár eur. Myši za 80 eur už spravidla uspokoja aj náročných hráčov. My sme sa dnes pozreli na tie najlepšie herné myši do 80 eur. Ktoré to sú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mys.jpg

Ako vybrať myš

Počítačová myš je základným doplnkom k počítaču a notebooku. Existujú nielen herné a kancelárske, ale aj vertikálne myši či trackbally. Ako fungujú a na čo sa hodia grafické tablety? Poradíme, ako vybrať tú správnu myš.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií