AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poruchy-pracek-nahled.jpg

Najčastejšie poruchy práčok a ako ich riešiť

Práčka nevypúšťa vodu, nežmýka alebo máte uvoľnený bubon práčky? Skôr než zavoláte opravára, skúste odhaliť, či nejde o jednoduchú poruchu, ktorú dokážete odstrániť sami. Aké poruchy práčky vyriešite sami a kedy je lepšie volať odborný servis? Najčastejšie poruchy práčok a ich možné riešenia nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pracky-nahled.jpg

Ako vybrať práčku

Práčka patrí medzi štandardné vybavenie domácnosti. A aj keď sa na prvý pohľad môže zdať, že je jedna ako druhá, opak je pravdou. Medzi jednotlivými modelmi sú veľké rozdiely v kvalite, funkciách i komforte. Akú energetickú triedu zvoliť, aké programy vám uľahčia život a ktorá práčka vám bude dlho a spoľahlivo slúžiť? Poradíme vám v našom sprievodcovi.

Prečítať viac »

Ako vybrať práčku s horným plnením

Vyberáte novú práčku a váhate, aký typ zvoliť? Ak vás zaujala práčka zvrchu plnená, pomôžeme vám nájsť ten najlepší model pre vás. Povieme vám, na ktoré parametre sa zamerať, ktorú hĺbku a šírku práčky zvoliť, ale aj aké špeciálne funkcie vám uľahčia a zefektívnia pranie. Aká zvrchu plnená práčka je teda pre vás najvhodnejšia?

Prečítať viac »

Ako vybrať práčku s predným plnením

Chcete si zaobstarať novú práčku a váhate, akú zvoliť? Ak vám do okna padla spredu plnená práčka, pomôžeme vám vybrať najvhodnejší model. Povieme vám, na ktoré parametre sa pri výbere práčky zamerať, ktorú hĺbku a šírku práčky zvoliť, ale aj aké špeciálne funkcie sa vám budú hodiť. Vyberte si práčku s predným plnením podľa svojich potrieb.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií