AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alza-nahled.jpg

Vyskúšajte nové kancelárske stoličky AlzaErgo

Urobte niečo pre svoje zdravie a začnite konečne používať kvalitnú kancelársku stoličku. Napríklad niektorú z práve uvedených v rámci našej privátnej značky AlzaErgo. Pri všetkých produktoch AlzaErgo vám totiž môžeme garantovať špičkovú kvalitu každého jednotlivého produktu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzaergo2.jpg

Držiaky na projektory a ďalšie novinky z dielne AlzaErgo

Rodina produktov našich privátnych značiek AlzaPower, AlzaErgo, Eternico a WowME sa dynamicky rozrastá. V našom článku sme sa zamerali na horúce novinky v sortimente držiakov na projektory s logom AlzaErgo. Aká je ich kvalita a čo vám ponúknu pri každodennom používaní?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzaergo-novinky.jpg

Ako schovať káble alebo ušetriť miesto? To vyriešia novinky AlzaErgo

Inteligentné riešenia na pohodlnejšiu, praktickejšiu a úhľadnejšiu kanceláriu? Práve to nájdete medzi novinkami značky AlzaErgo. Sú medzi nimi napríklad praktické otočné priehradky, zásuvné podložky pod klávesnicu a myš, pomôcky na úspornú organizáciu káblov či nové, cenovo dostupnejšie polohovateľné stoly. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alza-ergo-novinky-2020.jpg

AlzaErgo (NOVINKY) – pracujeme pohodlne a zdravo!

Značka AlzaErgo spĺňa tie najvyššie štandardy a garantuje prvotriednu kvalitu pri každom jednom produkte. Pozrite sa na novinky, ktoré vám pomôžu zefektívniť prácu a zdravo relaxovať doma alebo v kancelárii! Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií