MS hokej P&G MS v hokeji_CZ

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/new-tomb-raider-unreal-engine-5-logo.jpg

Nový Tomb Raider – Všetko, čo vieme

Spoločnosť Crystal Dynamics oficiálne potvrdila, že spolu s vydavateľstvom Amazon pracuje na novom diele svojej kritiky oceňovanej série akčných adventúr Tomb Raider. Od vydania Shadow of the Tomb Raider uplynuli už viac ako štyri roky a fanúšikovia sa (rovnako ako my) odvtedy nemôžu dočkať ďalšieho dobrodružstva Lary Croft. Čo o ňom zatiaľ vieme a akým smerom sa bude uberať vývoj nového Tomb Raidera, nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blue-protocol-logo.jpg

Blue Protocol – Všetko, čo vieme

Blue Protocol hra by sa dala nazvať ako anime MMORPG, ktorá si berie to najlepšie z titulov, akými sú napríklad Genshin Impact alebo podobný Tower of Fantasy. Vyvíja ju Bandai Namco a publikuje (na západe) Amazon Games, čo už samo osebe vyzerá nádejne. Všetko, čo o tomto free-to-play projekte vieme, nájdete v nasledujúcich riadkoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lotr-amazon-ring-nahled.jpg

Lord of the Rings MMORPG (OZNÁMENIE) – free-to-play v Stredozemi

Firma Amazon Game Studio nedávno oznámila práce na MMO zo sveta Pána Prsteňov, na ktorej pracuje v spolupráci s čínskym vydavateľom Leyou Technologies. Žáner MMORPG v poslednom čase zažíva menšiu renesanciu, takže sa nemožno čudovať, že do tohto trendu chce naskočiť ďalšia spoločnosť, navyše so značkou takého kalibru. Informácií je zatiaľ pomenej, ale to, čo vieme, vám prinášame v dnešnom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií