PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-rx-570-gaming-x-4g-recenze.jpg

MSI RX 570 Gaming X 4G (RECENZIA A TESTY)

Nielen vysoký výkon, ale aj vynikajúce prevádzkové vlastnosti sú pýchou grafických kariet série Gaming spoločnosti MSI. Grafická karta MSI RX 570 Gaming X 4G patrí práve do tohto radu, ktorý je medzi hráčmi počítačových hier veľmi populárny. Samotná grafická karta je postavená okolo grafického čipu Radeon RX 570 spoločnosti AMD. Koľko herného výkonu nám prináša, to si otestujeme práve dnes. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-fx-nahled.jpg

Lacné, ale výkonné procesory AMD FX

Stále si lámete hlavu nad tým, kde vziať peniaze na nový Ryzen? Prečo zúfať, keď je tu oveľa lacnejšia, ale stále výkonná alternatíva! Práve teraz máte jedinečnú a poslednú šancu si kúpiť procesory AMD. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD_Polaris_logo_male.jpg

Grafické karty AMD Polaris (PODROBNÉ INFORMÁCIE)

AMD zabodovala po všetkých stránkach. Už počas apríla a mája dorazia nové grafické karty z radu Radeon RX 550/560/570/580. Koľko budú stáť a aký očakávame ich výkon? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD_Sapphire_nahled.jpg

Grafické karty AMD Sapphire s čipom Polaris zlacňujú. Aký model vybrať?

Vo vzduchu visí uvedenie nových grafických kariet AMD Vega, a tak je vhodný moment na výhodný nákup aktuálnej generácie AMD Polaris – RX 480, AMD RX 470, AMD RX 460. Akciové ceny GPU spoločnosti Sapphire sú totiž teraz mimoriadne lákavé. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-RX-470-nahled.png

Zlacňujeme karty s čipom AMD Radeon RX 470

Grafické karty RX 470 založené na architektúre AMD Polaris 10 sú povestné skvelým pomerom ceny a výkonu. Práve prebiehajúca zľavová akcia tak predstavuje unikátnu a neopakovateľnú príležitosť na upgradovanie vášho herného počítača. K vybraným kartám Radeon navyše dostanete hru Hitman – The Complete First Season. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/graficka-karta-amd-radeon-rx-480-zepredu-mala.jpg

AMD predstavilo novú grafickú kartu Radeon RX 480

Spoločnosť AMD na Computexe oficiálne predstavila novú grafickú kartu Radeon RX 480 so 14 nm architektúrou Polaris. Ide o veľmi vydarený kúsok s vynikajúcim pomerom kvality a ceny. Aké má grafická karta špecifikácie, kedy sa začne predávať a koľko eur bude stáť? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií