AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rx-vega-logo.jpg

AMD Vega Refresh (VŠETKO, ČO VIEME)

AMD nemieni v boji s konkurenčnou NVIDIA poľavovať, a tak sa ešte tento rok dočkáme uvedenia grafických kariet AMD Vega Refresh. O čo presne pôjde a aký možno očakávať nárast výkonu? A čo vlastne AMD plánuje v oblasti grafických kariet pre rok 2018? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-5-2400G-nahled.jpg

AMD Raven Ridge – Ryzen 5 2400G a Ryzen 3 2200G (RECENZIA A TESTY)

Dá sa slušne hrať na integrovanej grafike v procesore? Ako ukáže naša recenzia, áno. Na trh práve dorazili APU Raven Ridge od AMD s grafickými jadrami Vega. AMD Ryzen tak zvádza zaujímavú súhru, ktorá vedie k elegantnému a hlavne lacnému riešeniu pre budget PC, na ktorom si zahráte obľúbené aj novšie hry, najmä zo segmentu esport. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-radeon-rx-vega-56-recenze-2.jpg

AMD Radeon RX Vega 56 8 GB HBM2 (RECENZIA A TESTY)

V poradí druhá, a oproti Radeon RX Vega 64 o niečo výkonnostne slabšia grafická karta z novej rodiny Vega, ktorú spoločnosť AMD v minulých dňoch predstavila, nesie označenie AMD Radeon RX Vega 56 8 GB HBM2. Ako sa tomuto novému Radeon Vega 56 darí proti ostatným grafickým kartám v segmente vysokého výkonu, to si otestujeme práve dnes. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-radeon-rx-vega-64-recenze-2.jpg

AMD Radeon RX Vega 64 8 GB HBM2 (Recenzia a testy)

Grafické karty AMD Vega z novej rodiny Radeonov spoločnosti AMD sú tu, a my sa tak môžeme konečne pozrieť na to, ako si tieto grafické karty vedú oproti konkurencii v podaní grafických kariet GeForce spoločnosti NVIDIA. Dnes sa konkrétne pozrieme na grafickú kartu AMD Radeon RX Vega 64 8 GB HBM2, ktorej výkon a prevádzkové vlastnosti si otestujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-rx-vega-64-nahled.jpg

Grafické karty AMD RX Vega 64 a 54 (PODROBNÉ INFORMÁCIE)

V dnešnom článku sme pre vás zhrnuli všetky dostupné informácie, ktoré AMD uvoľnilo v rámci predstavenia grafických kariet s čipom RX Vega. Kedy budú grafické karty AMD Radeon RX Vega 64 Liquid, RX Vega 64, RX Vega 64 Limited Edition a RX Vega 56 uvedené na trh? Aká bude ich cena, a porazia vôbec už rok starú kartu NVIDIA GTX 1080? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

Procesory AMD Ryzen 5 v testoch

AMD Ryzen 5 verzus Intel Kaby Lake. Aké procesory sú výkonnejšie? Máme tu konečne poriadnu konkurenciu pre Intel? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Zaklínač 3, Battlefield 1, Crysis 3, The Division a ďalších. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD_Sapphire_nahled.jpg

Grafické karty AMD Sapphire s čipom Polaris zlacňujú. Aký model vybrať?

Vo vzduchu visí uvedenie nových grafických kariet AMD Vega, a tak je vhodný moment na výhodný nákup aktuálnej generácie AMD Polaris – RX 480, AMD RX 470, AMD RX 460. Akciové ceny GPU spoločnosti Sapphire sú totiž teraz mimoriadne lákavé. Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií