AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Mobil ako webkamera: Ako na to? (NÁVOD)

Online stretnutia sú dnes na dennom poriadku a webkamery sa tak stali pomerne dôležitou súčasťou počítača. Ak nechcete investovať do novej webkamery, vytvorte si ju z vlastného telefónu. V tomto článku sa pozrieme, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-wing-nahled_1.jpg

Rozbaľujeme LG Wing: Tak takýto telefón ste ešte nevideli! (PRVÉ DOJMY)

LG Wing je telefón, ktorý tu ešte nebol. Naozaj: Nie je rozkladací a vlastne ani otočný: Otočením displeja totiž získate prístup k menšiemu sekundárnemu displeju, s ktorým môžete mobil ovládať tak, ako ešte nikdy predtým! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Xiaomi-Mi4c-bily.jpg

Xiaomi Mi4c, poriadna porcia výkonu za sympatickú cenu

Výkon na rozdávanie a zaujímavá cena. Neprekvapí, že sa za týmito poznávacími znakmi skrýva inteligentný telefón značky Xiaomi, tentoraz s prívlastkom Mi4c. V dnešnom článku sa tomuto smartfónu pozrieme na zúbok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nexus-6P-banner-maly.jpg

Prvý celokovový Nexus vás uchváti

Chcete mať neustále aktualizovaný a bezpečný telefón? Potom si vyberte Nexus 6P. Vlajkovú loď spoločnosti Google, ktorá je ukážkou potenciálu systému Android. Telefón vás uchváti svojím nekompromisným 2K displejom, skvelým fotoaparátom a výkonným hardvérom. Takmer bezchybný prístroj je navyše obohatený množstvom prémiových funkcií a hliníkovým telom. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií