PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/twelve-minutes-keyart-nahled.jpg

12 Minutes (Mini RECENZIA) – „Když muž se ženou v časové smyčce snídá“

Čo sa stane, keď vás unaví práca pre veľkých herných vydavateľov? Rozlúčite sa s nimi a vydáte sa na cestu za vývojom vlastnej hry. Presne to je príbeh Luísa Antónia, ktorý pred niekoľkými rokmi zamával Rockstaru aj Ubisoftu, vďaka čomu sa nám do rúk dostáva jeho interaktívny thriller. Oplatí sa mu venovať viac ako... 12 minút? Dočítate sa v našej recenzii. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-pathless-recenze-cover-nahled.jpg

The Pathless (RECENZIA) – Za záchranu sveta s orlom, lukom a šípmi

Autorský tím z Giant Squid stojaci za hrou ABZÛ prichádza pod hlavičkou vydavateľa Annapurna Interactive s novou akčnou adventúrou The Pathless. Na tajuplný ostrov prichádza mladá lukostrelkyňa, svetom sa totiž šíri temnota hroziaca pohltiť všetko okolo a prichádza práve odtiaľto. Ako sa nám mladší brat ABZÛ alebo napríklad výnimočný Journey (ktorým sa hra bezpochyby silne inšpirovala) páči, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-artful-escape-beethoven-and-dinosaur-game-nahled.jpg

The Artful Escape (OZNÁMENIE) – Vnútorný boj umelca v psychadelickej plošinovke

Annapurna Interactive si v minulosti pod svoje ochranné vydavateľské krídla vzalo okrem iných aj americké štúdio Thatgamecompany, autorov pieskom zaviateho Journey či čarovného Flower. Vydavateľstvo sa tentoraz rozhodlo dať príležitosť nováčikovi na poli herných vývojárskych štúdií – privítajte tvorcov z Beethoven & Dinosaur, ktorí by nám budúci rok mali priniesť hudobne výtvarnú adventúru/plošinovku The Artful Escape. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií