AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/antebakterialni-uprava-milan.jpg

Antibakteriálne kancelárske potreby MILAN – hygiena a dizajn na prvom mieste

Dlhoročný výrobca kancelárskych potrieb MILAN prichádza s novým radom kancelárskych potrieb, ktoré sú antibakteriálne. Celý ich povrch je opatrený iónovým striebrom, vďaka ktorému baktérie nemajú šancu sa množiť a prežiť. V tejto kolekcii si môžete zaobstarať guľôčkový pero, mikroceruzku, kalkulačku a strúhadlo. To všetko v krásnych pastelových farbách a jedinečnom dizajne. Zistite v našom článku, čo všetko vám môžu nové kancelárske potreby MILAN priniesť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dezinfekce-navod.jpg

Dezinfekcia a jej využitie v domácnosti (NÁVOD)

Ak vás zaujíma, ako správne vykonávať dezinfekciu rôznych povrchov aj materiálov a aké dezinfekčné prostriedky sú k jednotlivým typom dezinfekcie určené, potom si prečítajte náš článok. Dozviete sa v ňom mnoho zaujímavých informácií, rád a postrehov k téme dezinfekcia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/antibakterialni-vysavace-raycop-nahled.jpg

Antibakteriálny vysávač odstráni alergény, baktérie a roztoče

Rozbieha sa u vás alergia na prach? Možno práve výber vysávača vám pomôže vyriešiť nepríjemné zdravotné problémy. Takýto vysávač by mal mať kvalitný antibakteriálny filter, prípadne špeciálnu sterilizačnú lampu. Porovnali sme medzi sebou antibakteriálne vysávače Raycop RS 300, Hoover Freedom, Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE a Concept VR3210 3 v 1 REAL FORCE Laser UVC. Aké sú ich výhody, ale aj nevýhody sa dozviete z nášho článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií