AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy-obrazek-Niceboy-ION-SmartKettle.jpeg

Rýchlovarná kanvica Niceboy ION SmartKettle (RECENZIA)

Domácemu testovaniu sme podrobili inteligentnú rýchlovarnú kanvicu Niceboy ION SmartKettle, ktorú je možné ovládať na diaľku cez aplikáciu v mobilnom telefóne. Aké zaujímavé funkcie ponúkne? A oplatí sa do nej investovať? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vaha-tanita-recenze.jpg

Osobné váhy Tanita: Pomocníci pri dodržiavaní diétneho alebo tréningového plánu (RECENZIA)

Máte v pláne zaobstarať si pomocníka na ľahšie dodržiavanie diétneho či tréningového plánu? Nenechajte si ujsť našu domácu recenziu digitálnych osobných váh Tanita, ktoré disponujú analýzou tela. Medzi sebou porovnáme celkom tri rôzne modely tejto značky a zameriame sa na to, akým spôsobom vám môžu pomôcť sledovať váš pokrok a plniť individuálne ciele. Zaujíma vás, ako digitálne osobné váhy Tanita pracujú a aké dôležité hodnoty je možné s ich pomocou merať? Prečítajte si dnešnú recenziu a všetko sa dozviete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sd-card-uvodni-obrazek.jpg

Ako presunúť aplikácie na SD kartu? (NÁVOD)

V dnešnej dobe výkonných mobilných telefónov sa stále môžeme stretnúť s prípadom, že nám úložisko nášho smartfónu nestačí. To možno vyriešiť presunutím súborov na pamäťovú kartu. Ako teda na to?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bosch-professional-232.jpg

Náradie Bosch Professional uspokojí nielen remeselníkov

Značka Bosch Professional zahŕňa náradie a príslušenstvo pre profesionálov a remeselníkov. Po všetkých stránkach je pripravené na zvýšenú záťaž a každodenné používanie. Že vás remeslo neživí, a napriek tomu držíte brúsku, vŕtačku či aku skrutkovač v ruke niekoľkokrát týždenne a máte na nich vyššie nároky než bežný „hoblík“? Potom je rad Bosch Professional určený aj vám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-aplikace-nahled.jpg

9 najlepších aplikácií pre Philips Hue

Okrem oficiálnej Philips Hue aplikácie existuje množstvo ďalších aplikácií, ktoré schopnosti systému inteligentného osvetlenia rozširujú. Vybrali sme pre vás tie najzaujímavejšie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií