AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/apple-wwdc-2024-nahled.jpg

WWDC 2024 začne 10. júna. Apple ukáže novinky v iOS 18 a ďalších a doraziť má aj AI

Apple oficiálne oznámil termín konania svojej konferencie pre vývojárov, WWDC 2024. Uskutoční sa od pondelka 10. až do piatku 14. júna 2024. Na akcii ukáže novinky iOS 18 a ďalších operačných systémov. Dočkáme sa dlho očakávanej AI? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-zari-2023-nahled.jpg

Septembrový Apple Event s hromadou noviniek je za dverami

Každoročný Apple event, konaný v septembri, je už za rohom. Tento rok sa akcia v Divadle Steva Jobsa uskutoční 12. septembra o 19.00 hodine nášho času a Apple na nej predstaví svoje najnovšie hardvérové produkty. Čo na nej uvidíme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: Apple očaril s novými systémami aj AR/VR headsetom

Nové systémy pre všetky Apple zariadenia, upgrade posledného chýbajúceho počítača na procesor Apple Silicon a na záver One more thing. Takto nabitá bola úvodná prednáška konferencie WWDC 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airpods-3-cz.jpg

Apple AirPods 3 prinášajú nový dizajn aj Spatial Audio

O novej generácii obľúbených slúchadiel Apple AirPods 3 sa špekuluje už dlho a teraz sú už konečne k dispozícii. Apple ich predstavil na svojej druhej jesennej Keynote. Čo horúca novinka, ktorá čoskoro razantne vtrhne na predvianočný trh, ponúkne? 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-tv-4k-2021-nahled.jpg

Nový Apple TV 4K (PREVIEW): plynulejšie video, nový ovládač aj kalibračná funkcia

Apple TV patrí medzi populárne vybavenie domácností. Vie nielen streamovať filmy a seriály, ale zahráte si na ňom aj hry a vyskúšate užitočné aplikácie. Čo nové prináša nová generácia Apple TV 4K 2021? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-novinky-zari-2020-nahled.jpg

Watch Series 6, Watch SE, nové iPady: Novinky z Apple Keynote 2020 (NOVINKA)

Pätnásteho septembra 2020 na svojej Keynote predstavil Apple nové hodinky Watch, ale aj nové iPady. Prinášame vám zhrnutie celej udalosti v kocke! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-tv.jpg

Apple TV zakúri Netflixu. Čo ďalšie Apple predstavil?

Apple uviedol rad noviniek. Nešlo však o vylepšené MacBooky či iPhony, ale o päticu či už nových, alebo vylepšených služieb. Poďme sa na Apple News+, Apple Card, Apple Arcade, Apple TV, Apple TV Channels a Apple TV+ pozrieť bližšie. Čo všetko služby ponúkajú? A ako je to s ich dostupnosťou na Slovensku? Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií