AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps4-2019-pozadi-nahled.jpg

Najlepšie hry na PS4: TOP 35

Niektorí z vás už možno trávia svoj čas pri PlayStation s päťkou v názve, to však neznamená, že sa PS4 prepadlo pod zem. Štvrtá generácia konzoly od Sony má stále čo ponúknuť, o čom vás presvedčí náš redakčný výber 25 najlepších titulov. Možno si vďaka nemu zaspomínate na staré dobré časy, alebo narazíte na zabudnuté klenoty hernej histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhala-dawn-of-ragnarok-dlc-recenze-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök (RECENZIA) – Po stopách ohnivých obrov

Už viac ako rok uplynul od vydania pôvodného titulu Assassin’s Creed Valhalla, ale vývojári sa oň stále starajú a pripravujú preň nový obsah. Po dvoch rozšíreniach ukazujúcich osudy hlavného protagonistu v Írsku a Francúzsku sa teraz v rámci DLC Dawn of Ragnarök dozvieme viac z mytologickej odnože ako Praotec Ódin. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-logo.jpg

Assassin’s Creed Valhalla: DLC, čeština, gameplay a ďalšie info

Historická séria Assassin's Creed rozprávajúca o večnom súperení Templárov a Asasínov je tu s nami už od roku 2007, kedy spoločnosť Ubisoft vypustila dnes už klasický diel z obdobia krížových vojen. Na to nadviazala desiatka plnohodnotných titulov, vedľajšie hry, mobilné hry a tiež filmy a komiksy. 10. novembra 2020 vyšiel zatiaľ posledný diel Assassin's Creed Valhalla, ktorý nám sprístupnil život Vikinga dobývajúceho anglické brehy v 9. storočí. V nasledujúcich riadkoch sa dočítate, čo všetko o tejto výprave vieme.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-dlc-wrath-of-the-druids-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla: Wrath of the Druids (Mini RECENZE) – Kelti vs. Vikingovia

Od vydania Assassin's Creed Valhalla v novembri už ubehla pomerne dlhá doba, počas ktorej ste mali dostatok času ovládnuť brehy Anglicka. Teraz sa už ako uznávaný náčelník, prípadne náčelníčka, klanu Raven môžete vydať za novými výzvami. Prvá z nich sa nachádza v Írsku, kde sa v rámci príbehového DLC Wrath of the Druids zapletiete do boja proti starodávnemu keltskému zoskupeniu druidov. Poďte sa s nami vydať na prieskum zeleného ostrova v našej mini recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-hra-nahled.jpg

Testy GPU – Assassin's Creed: Valhalla

Testovali sme grafické karty na hre Assassin's Creed: Valhalla. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-recenze-ps4-pro-cover-nahled.jpg

Assassin's Creed Valhalla (RECENZIA) – Vikingské výboje na next-gene prekukli

K významným hitovkám tohtoročnej jesene nepochybne patrila výprava Havranieho kmeňa do Anglicka, ktorú tvorcovia z Ubisoftu pomenovali ako Assassin's Creed Valhalla. Ide o jeden z projektov figurujúcich ako štartovný titul novej generácie konzol, ale zároveň vyšiel tiež na dosluhujúcich strojoch. V našej recenzii sme sa rozhodli najskôr posúdiť verziu pre PS4, pretože ju (alebo jej ekvivalent na Xbox One) vlastní väčšina našich čitateľov, ale teraz sa na Eivorovu ságu pozrieme z pohľadu hrania na PlayStation 5. Je rozdiel znateľný, či iba kozmetický?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do hier (ŠPECIÁL): Najpopulárnejšie herné preklady

Češtiny do hier sú u nás veľmi vďačnou témou, a platí to najmä o neoficiálnych prekladoch, ktoré vznikajú vďaka občas doslova heroickej snahe hernej komunity. Rozsiahle, ukecané akčné adventúry, RPG alebo stratégie si chceme užiť ak už nie v slovenskom, tak českom jazyku aj v prípadoch, keď sa vydavatelia hier z najrôznejších dôvodov rozhodnú oficiálnu českú lokalizáciu vypustiť. Nasledujúce riadky vám predstavia sedmičku z najväčších či najpopulárnejších komunitných prekladov, ktoré vznikli v posledných niekoľkých rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-pribeh-novinka-trailer-eivor-cover-nahled.jpg

V príbehu Assassin's Creed Valhalla sa stretneme so synmi Ragnara Lothbroka (NOVINKA)

O Assassin’s Creed Valhalla, najnovšom prírastku dlhoročnej zabijáckej série spoločnosti Ubisoft, sme sa už dozvedeli mnoho detailov. Tvorcovia z montrealskej pobočky naznačili princípy hrateľnosti, predstavili zbraňový arzenál a vysvetlili dôležitosť vlastnej vikingskej osady, ale príbeh si nechávali ako eso v rukáve. Teraz, päť týždňov pred vydaním, sa s ním konečne vytasili a my tak môžeme spoznať Eivorovu rodinu a pochopiť, ako sa dostala skrytá čepeľ až do Škandinávie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-valhalla-keyart-nahled.jpg

Prvý trailer Assassin’s Creed Valhalla naznačil príbehové pozadie (OZNÁMENIE)

Fanúšikovia série Assassin's Creed si v súčasnosti užívajú druhý rok pôstu, ak nepočítame DLC pre posledný diel Odyssey, a preto lačne očakávajú nový diel ságy, o ktorej sa už dlhší čas špekuluje, že nás vezme na sever Európy do časov vikingských nájazdov. Prvý trailer pokračovania Valhalla im dal za pravdu a ukončil ich čakanie. Čo všetko sme sa z ukážky dozvedeli o hlavnej postave menom Eivor a jeho životnom údele, sa dozviete v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-ragnarok-viking-nahled.jpg

Assassin's Creed Kingdom má uspokojiť fanúšikov príbehu aj veľkých otvorených svetov (NOVINKA)

Séria Assassin's Creed oslavuje narodeniny! Okrem toho, že jej prajeme všetko najlepšie, vám tiež prinášame ďalšie informácie o pripravovanom novom diele. Tentoraz sa rozhovoril sám riaditeľ Ubisoftu Yves Guillemot, podľa ktorého pôjde Assassin's Creed Kingdom dohrať v krátkom čase, ak to hráč bude chcieť. Zároveň sa ale máme tešiť na obrovský svet. Viac v dnešnej novinke.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií