AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-ces-2022-nahled.jpg

ASUS ROG na CES 2022: nové notebooky, monitory a príslušenstvo pre hráčov

ASUS ROG na veľtrhu CES 2022 potešil nielen svojich skalných fanúšikov, ale aj samotných usporiadateľov akcie. Novými produktmi rozhodne nešetril, napriek tomu však na virtuálnom evente nechýbala ani inovácia. Notebooky, monitory, herné príslušenstvo a mnoho ďalšieho. S čím sa ASUS ROG tento rok na CES predviedol?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-swift-360hz.jpg

ASUS ROG Swift 360Hz PG259QN: Aký je 360 Hz monitor v akcii? (RECENZIA)

Je vám obrazová frekvencia 280 Hz málo? Ťahá vás to za oči? Nudia sa vaše hry, zatiaľ čo grafika čaká na obnovenie obrazu na monitore? Nezúfajte - máme tu nové monitory ASUS ROG Swift 360 Hz PG259QN a ROG Swift 360 Hz PG259QNR, ktoré vám ponúknu až 360 Hz! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-cashback-nahled.jpg

Kúpte si monitor alebo grafickú kartu ASUS a získajte späť až 300 €

Výbavu svojej hernej stanice si teraz môžete zaobstarať s výraznou zľavou. Ak si kúpite niektorý z vybraných modelov grafických kariet alebo monitorov ASUS, časť peňazí vám vrátime. A to až do výšky 300 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ASUS_doom_nahled.jpg

ASUS rozdáva k svojim základným doskám a monitorom hru DOOM zadarmo

Kúpte si vybranú základnú dosku, prípadne monitor ASUS, a získajte hru DOOM v hodnote 39,90 € ZADARMO! Akcia platí do 11. júla 2016. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií