AD 1. týden květen Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-zenfone-11.jpg

Delo a tentokrát s veľkým displejom. Asus Zenfone 11 Ultra je obor, ktorý myslí aj na hráčov

Asus predstavil svoj nový vlajkový smartfón Asus Zenfone 11 Ultra. Trochu netradične nejde o nástupcu Zenfone 10, ale o nový sesterský model s väčším telom, vyšším výkonom a skrátka všetkým, čo by poriadna vlajková loď mala mať. V ponuke však zostávajú telefóny oba. Čo všetko Asus Zenfone 11 Ultra dokáže? Kedy si ho môžete zaobstarať a ako to bude s cenou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (RECENZIA): Stále je kráľom kompaktných telefónov, nie vo všetkom je ale lepší ako predchodca

Asus Zenfone 10 na seba strháva pozornosť hlavne tým, že ide do malého telefónu umiestniť top výbavu. Stále je to skvelý kompaktný telefón, od posledného razu sa toho ale na prvý pohľad veľmi nezmenilo. Stojí tohtoročná generácia za upgrade? Viac v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií