Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/co-cist-tipy-na-knihy.jpg

Čo čítať? Knižné novinky a tipy 2022

Prinášame vám výber knižných noviniek, ktoré podľa nás stoja za to. Tipy na knihy zahŕňajú niekoľko žánrov, takže je veľká šanca, že si vyberiete aj vy. Aké sú naše knižné tipy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stephen-king-special-oblicej.jpg

Stephen King (ŠPECIÁL) – Kráľ hororov a napínavých thrillerov

Každý fanúšik literárnych hororov a trilerov už musel na meno Stephen King naraziť. Jeho mrazivo podmanivému štýlu písania, v ktorom dokáže vystihnúť všemožné typy strachu, už podľahli milióny čitateľov po celom svete a darí sa mu aj na Slovensku či v Českej republike. Svedčia o tom desiatky preložených kníh, pričom novinky pravidelne dosahujú čelných pozícií v predajných rebríčkoch. Ak sa chcete o „kráľovi desu“, jeho diele aj nových knihách dozvedieť viac, nahliadnite do nášho špeciálu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-naucit-cizi-jazyk-s-audioknihou.jpg

Ako sa naučiť cudzí jazyk? Pomôžu audioknihy

Radi by ste sa naučili cudzí jazyk, ale nemáte čas pravidelne navštevovať odborné kurzy? Riešenie ponúkajú audioknihy, ktoré boli nahrané rodenými hovorcami, a teda zaručujú správnu výslovnosť. Navyše ako bonus nám pomáhajú trénovať schopnosť udržania pozornosti. Viac sa dozviete v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Saturnin se vraci-SMALL.jpg

Saturnin se vrací a v plnej paráde

Pokiaľ máte chuť na oficiálne pokračovanie humorných príhod svojrázneho sluhu Saturnina, kúpte si novinku Saturnin se vrací od Miroslava Macka. Práve vychádza ako e-kniha, audiokniha aj v tradičnej tlačenej forme. Moment, možno vlastne nadviazať na titul, ktorý mnohí z nás považujú za klenot českej literatúry? Pozrime sa na to... Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií