PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Ako vybrať a vymeniť autožiarovku?

Potrebujete vymeniť žiarovku na svojom automobile a neviete si poradiť s výberom? Nerozumiete označeniu alebo potrebujete poradiť, na aké parametre sa zamerať a na čo si dať pozor? Ktoré žiarovky svietia lepšie? Náš článok vám túto problematiku osvetlí. Navyše sa dozviete, za akých podmienok môžete nahradiť svoje obyčajné halogénové autožiarovky silnejším typom LED. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pilot-q9-predstaveni.jpg

Niceboy PILOT Q9 Radar (RECENZE): povedená autokamera s mnoha funkcemi

Niceboy PILOT Q9 Radar je kamera do auta se 4K záznamem, databází radarů, velkým displejem a pěknou cenu. Jak si vedla v praxi, zjistíte v této recenzi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-mirrorlink.jpg

Čo je MirrorLink?

MirrorLink je funkcia, ktorá umožňuje pripojiť telefón k displeju automobilu. Obsah sa potom priamo zrkadlí medzi oboma displejmi, avšak celý systém má hneď niekoľko nevýhod, z ktorých hlavnou je takmer nulová podpora v moderných telefónoch. Ako funguje MirrorLink a ktoré telefóny ho dnes ešte podporujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jaky-typ-ridice-jste.jpg

4 typy vodičov. Ktorý z nich ste vy?

Riadi kdekto – a občas sú to zvláštne typy ľudí. Poďme sa pozrieť na štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navitel-rc2-dual-autokamera-recenze.jpg

Duálne kamery NAVITEL: majte pod kontrolou situáciu pred aj za svojím vozidlom

Duálne autokamery od českého výrobcu NAVITEL vás postrážia – a to spredu aj zozadu. Ponúkajú pokročilé technológie (napr. nočné videnie), nahrávanie v slučke aj veľmi jednoduchú inštaláciu. Tento spôsob zabezpečenia vozidla rozhodne nepodceňujte. V určitých situáciách vám môže veľmi pomôcť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prodlouzit-zivotnost-autobaterie-nahled.jpg

Ako predĺžiť životnosť autobatérie (TIPY A RADY)

Najväčšie problémy s autobatériami bývajú na začiatku zimy, kedy sa mnohým vodičom s príchodom prvých mrazov nepodarí naštartovať vozidlo. Problémom ale nie je mráz. Autobatérie totiž majú určitú životnosť, ktorá sa skracuje, pokiaľ nie je o akumulátor náležite postarané. A práve o tom, ako sa o autobatériu správne starať, sa v tomto článku dozviete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/preprava-lyzi-v-aute-nahled.jpg

Nosiče lyží ušetria miesto v aute

Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pikatec.jpg

Darček pre muža? Vychytávky na auto od Pikatec

Spoločnosť Pikatec je českým výrobcom ochranných a čistiacich prostriedkov. Vďaka využitiu nanotechnológií zostanú všetky povrchy používané v interiéroch aj exteriéroch automobilov ako nové. Hľadáte ideálny vianočný darček pre muža? Darujte mu autokozmetiku Pikatec. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-fixed.jpg

FIXED Icon sú držiaky na mobil do auta, ktoré si zamilujete

Premyslený držiak mobilného telefónu do auta môže chrániť životy. Neveríte? Veľa nehôd totiž spôsobia vodiči, ktorí idú s mobilným telefónom pri uchu. Používanie handsfree je výrazne bezpečnejšie. Držiaky FIXED Icon plnia aj tie najnáročnejšie požiadavky: Jednoducho sa používajú, sú odolné, dobre vyzerajú a navyše sú kompletne českým výrobkom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8168f144-58e3-42a8-8f9e-63d8f287b1fb.jpg

Cel-Tec M10 Dual: Vymeňte spätné zrkadlo za displej s autokamerou

Nová kamera na spätné zrkadlo Cel-Tec M10 Dual patrí medzi absolútnu špičku sofistikovaných autokamier. Natáča dianie pred i za vozidlom, rozmerný displej so zrkadlovou plochou nahrádza zrkadielko, vie zobraziť užitočné údaje z GPS alebo asistenta na cúvanie a varuje pred vybočením z jazdného pruhu. Ako vyzerá kamera, ktorá povýši bezpečnosť a pohodlie jazdy na novú úroveň?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/povinna-autovybava-v-cr-nahled.jpg

Povinná výbava auta v SR (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Povinná výbava je neoddeliteľnou súčasťou každého motorového vozidla, ktoré sa pohybuje na verejných komunikáciách. Obsah tejto výbavy určuje zákon, ktorý sa pravidelne podľa potrieb upravuje. V článku sa zameriame aj na povinnú výbavu bicykla a pozrieme sa, ako je to s povinnou výbavou v Európe. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Autokamery-SMALL.jpg

Kamera do auta je viac než osobný strážca. Na čo ešte slúži?

Autokamera by dnes mala byť základnou výbavou každého vozidla. Prečo? V prípade dopravnej nehody či akejkoľvek inej poistnej udalosti je záznam z kamery do auta pre vyšetrovanie nespochybniteľný. Čo všetko zvládnu a akými funkciami disponujú moderné autokamery? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tazne-zarizeni-nahled.jpg

Inštaláciu ťažného zariadenia zvládne každý

Ťažné zariadenia sa hojne využívajú na firemné, ale aj súkromné účely. Ukážeme si, v čom sa líšia jednotlivé druhy, ako je to s legislatívou a aký typ ťažného zariadenia sa hodí práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/autokosmetika-3.jpg

Najdôležitejšia autokozmetika na zimu

Príchod chladného obdobia nemusí zaskočiť vás ani vaše vozidlo. Zamrznutým sklám, primrznutým dverám či ťažkostiam s naštartovaním je totiž možné do určitej miery predísť aplikáciou vhodnej autokozmetiky. Tá vám navyše pomôže ochrániť karosériu vášho auta pred nečistotami, soľou a koróziou. Aké prípravky sú dostupné? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií