PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/produkty-lamax-alzatech.jpg

Párty reproduktory, slúchadlá, akčné kamery: Zaujímavé produkty Lamax! (PREDSTAVENIE)

Pozreli sme sa do ponuky Lamax Electronics a vybrali z nej zaujímavé produkty: Bezdrôtové štuple, slúchadlá s ANC, akčnú kameru, autokameru a párty reproduktor. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-vega-8x-8k-nahled.jpg

Niceboy VEGA X 8K: špičková kamera s 8K rozlíšením a vysokou vodoodolnosťou

Niceboy VEGA X 8K je dostupná a extra odolná akčná kamera, ktorú si môžete zobrať so sebou aj do tých najtvrdších podmienok. Zvládne ponor až do 12 metrov a videá môžete natáčať až do rozlíšenia 8K. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pilot-q9-predstaveni.jpg

Niceboy PILOT Q9 Radar (RECENZE): povedená autokamera s mnoha funkcemi

Niceboy PILOT Q9 Radar je kamera do auta se 4K záznamem, databází radarů, velkým displejem a pěknou cenu. Jak si vedla v praxi, zjistíte v této recenzi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Kamery-do-auta-Mio.jpg

Mio CASHBACK – získajte 20 EUR späť z ceny inštalácie kamery do auta

Získajte 20 EUR späť z ceny inštalácie kamery Mio do auta. Táto akčná ponuka platí od 15. 6. do 31. 8. 2021. Vnútri článku nájdete zoznam modelov kamier Mio, ktorých sa táto akčná ponuka týka a tiež podrobné pravidlá účasti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jaky-typ-ridice-jste.jpg

4 typy vodičov. Ktorý z nich ste vy?

Riadi kdekto – a občas sú to zvláštne typy ľudí. Poďme sa pozrieť na štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navitel-rc2-dual-autokamera-recenze.jpg

Duálne kamery NAVITEL: majte pod kontrolou situáciu pred aj za svojím vozidlom

Duálne autokamery od českého výrobcu NAVITEL vás postrážia – a to spredu aj zozadu. Ponúkajú pokročilé technológie (napr. nočné videnie), nahrávanie v slučke aj veľmi jednoduchú inštaláciu. Tento spôsob zabezpečenia vozidla rozhodne nepodceňujte. V určitých situáciách vám môže veľmi pomôcť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-mio-nahled.jpg

Kúpte si kameru či GPS navigáciu MIO a získajte predĺženú 3-ročnú záruku!

Do konca roka 2020 môžete pri zakúpení produktov značky MIO získať predĺženú 3-ročnú záruku. Čo pre to urobiť? Stačia tieto tri jednoduché kroky! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8168f144-58e3-42a8-8f9e-63d8f287b1fb.jpg

Cel-Tec M10 Dual: Vymeňte spätné zrkadlo za displej s autokamerou

Nová kamera na spätné zrkadlo Cel-Tec M10 Dual patrí medzi absolútnu špičku sofistikovaných autokamier. Natáča dianie pred i za vozidlom, rozmerný displej so zrkadlovou plochou nahrádza zrkadielko, vie zobraziť užitočné údaje z GPS alebo asistenta na cúvanie a varuje pred vybočením z jazdného pruhu. Ako vyzerá kamera, ktorá povýši bezpečnosť a pohodlie jazdy na novú úroveň?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Autokamery-SMALL.jpg

Kamera do auta je viac než osobný strážca. Na čo ešte slúži?

Autokamera by dnes mala byť základnou výbavou každého vozidla. Prečo? V prípade dopravnej nehody či akejkoľvek inej poistnej udalosti je záznam z kamery do auta pre vyšetrovanie nespochybniteľný. Čo všetko zvládnu a akými funkciami disponujú moderné autokamery? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií