Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/kavovar-saeco-xelsis-suprema-recenze.jpg

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 (RECENZIA)

S radosťou sme sa pustili do recenzie plne automatického kávovaru Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00, aby sme ochutnali každú kávu či mliečnu kávovú špecialitu z jeho širokej ponuky. Súčasťou našej domácnosti sa stal na obdobie 14 dní, počas ktorých sme si s chuťou dopriali rôzne druhy káv a zároveň otestovali jeho funkcie, vytvorili si vlastné používateľské profily, vyskúšali jednoduchý spôsob jeho ovládania aj jednoduchosť a rýchlosť jeho údržby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Saeco_Stellar_06.jpg

Automatický kávovar Philips Saeco GranAroma SM6585/00 (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás podrobnú recenziu plne automatického kávovaru Philips Saeco GranAroma SM6585/00, ktorý disponuje širokou ponukou klasických káv aj mliečnych kávových špecialít. Kávovar sme testovali v priebehu 14 dní, počas ktorých sme ochutnali všetky ponúkané nápoje, vyskúšali jeho funkcie vrátane nastavenia používateľských profilov, otestovali spôsob ovládania aj jednoduchosť jeho údržby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-krups-intuition-preference-ea875e10-recenze-test.jpg

Automatický kávovar Krups Intuition Preference+ EA875E10 (RECENZIA)

Patríme medzi milovníkov kávy, ktorí si tento nápoj doprajú aj niekoľkokrát denne. Doma ale aktuálne máme len kapsuľový kávovar a už dlhšiu dobu sa obhliadame po automatickom prístroji s integrovaným mlynčekom na zrnkovú kávu. Preto, keď som dostala možnosť otestovať automatický kávovar Krups EA875E10 Intuition Preference+ Chrome s mliečnym systémom, neváhala som ani na chvíľu. Zaujíma vás, ako v našom domácom testovaní kávovar obstál a či sa do neho oplatí investovať? Prečítajte si našu recenziu a všetko sa dozviete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-kavovar-philips-lattego-nahled.jpg

Automatický kávovar Philips Series 5400 LatteGo (RECENZIA)

Podrobná recenzia automatického kávovaru Philips Series LatteGo 5400 s najrýchlejším čistením mliečneho systému a širokou ponukou káv zaujme každého, kto uvažuje o kúpe nového plne automatického kávovaru. Kávovar Philips 5400 z nového radu LatteGo sme testovali počas 14 dní, vyskúšali sme všetky ponúkané nápoje, funkcie, spôsob ovládania aj údržby. Otestovali sme, ako si revolučný mliečny systém LatteGo poradí s alternatívnymi druhmi mlieka a natočili sme pre vás autentické videá prípravy jednotlivých nápojov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Automaticke_kavovary_nahledovy.jpg

Automatické kávovary pre vašu dokonalú šálku kávy

Bohatý a podmanivý svet kávy vám v pohodlí vášho domova sprostredkuje automatický kávovar na zrnkovú kávu. Hoci princíp prípravy automatického espressa je veľmi podobný, široká ponuka automatických kávovarov dokazuje, že sú medzi jednotlivými modelmi značné rozdiely. Akú kávu pripraví plnoautomatický kávovar, aké sú najnovšie vychytávky a novinky, aké funkcie sa vám budú hodiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-automaticke-kavovary_nahled.jpg

Najlepšie automatické kávovary na Alza.sk

Hľadáte najlepší automatický kávovar, ktorý splní vaše predstavy o príprave kávy a jeho cena bude zodpovedať jeho kvalitám? Nemusíte sa preplietať nekonečnou ponukou kávovarov, kedy sa veľakrát ani nedá na prvý pohľad poznať rozdiely medzi jednotlivými modelmi. Urobili sme to za vás. Prešli sme podrobne ich parametre, vlastnosti, funkcie aj recenzie používateľov a vytvorili sme prehľad tých najlepších automatických kávovarov na Alza.sk rozdelených do troch cenových kategórií, aby si mohol vybrať naozaj každý.

Prečítať viac »

Promo akcia Krups 2024

Užívať si dokonalé espresso alebo mliečne špeciality v kaviarenskej kvalite každý deň? To môžete aj Vy vďaka kvalitným kávovarom značky Krups s radom automatických funkcií zabalených do moderného dizajnu kávovaru. Okrem kvalitných kávovarov vám značka Krups k nákupom prináša ďalšie benefity ako sú darčeky navyše. V tomto článku nájdete kompletný prehľad všetkých aktuálnych podujatí, ktoré pre vás značka Krups pripravila.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-philips-series-2200.jpg

Automatický kávovar Philips Series 2200 EP2221/40 (RECENZIA)

Každý milovník kávy musí mať denný prístup do výbornej kaviarne alebo si vychutnáva lahodnú kávu u seba doma. Druhý variant vyžaduje kvalitný prístroj, ktorý zaručí voňavú šálku tohto kofeínového nápoja. Otestovali sme preto pre vás Philips Series 2200 EP2221/40, aby sme overili, ako bude vyhovovať náročnému konzumentovi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/9a9dd742-7a86-4c29-91f3-2a6b26e7cc78.jpg

Automatický kávovar Philips 5000 LatteGo – (RECENZIA)

Vychutnať si výbornú kávu bez námahy už nie je vďaka plnoautomatickým kávovarom problém. Stačí si len vybrať. Otázkou však zostáva ktorý? My sme testovali novinku na trhu, automatický kávovar Philips 5000 LatteGo, o ktorom sa hovorí ako o revolúcii medzi plnoautomatickými kávovarmi. Je prísľubom lahodných kávových špecialít, dokonalej mliečnej peny a ľahkej údržby. Je Philips 5000 LatteGo so svojím inovatívnym napeňovačom mlieka naozaj tak výnimočný? Akú kávu dokáže pripraviť a aká je jeho obsluha z používateľského hľadiska? Naša recenzia vám na to odpovie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lattissima-one-nahled.jpg

Nespresso De’Longhi Lattissima One: lahodná káva na dosah jedného tlačidla

Cappuccino alebo Latté Macchiato jedným stlačením tlačidla? Presne to sľubuje nový kávovar Nespresso De'Longhi Lattissima One určený všetkým milovníkom kávy, ktorí si čas od času radi vychutnajú mliečne receptúry. Mliečnu penu našľahá rovno do šálky, a vie toho oveľa viac. Akými ďalšími funkciami a vlastnosťami si vás Nespresso De'Longhi Lattissima One získa?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií