AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Ako vybrať a vymeniť autožiarovku?

Potrebujete vymeniť žiarovku na svojom automobile a neviete si poradiť s výberom? Nerozumiete označeniu alebo potrebujete poradiť, na aké parametre sa zamerať a na čo si dať pozor? Ktoré žiarovky svietia lepšie? Náš článok vám túto problematiku osvetlí. Navyše sa dozviete, za akých podmienok môžete nahradiť svoje obyčajné halogénové autožiarovky silnejším typom LED. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kapaliny-v-aute.jpg

Prevádzkové kvapaliny v aute – ktoré dopĺňať a ako často?

V aute nájdeme hneď niekoľko kvapalín, pri ktorých je nutné myslieť na pravidelnú výmenu, a často aj na doplňovanie. Niečo zvládnete svojpomocne, inokedy je ale potrebné zveriť auto do rúk mechanika.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-auto-nahled.jpg

Mobil a auto: Veľký displej nemusí mať iba Tesla

Ako vyťažiť maximum zo súhry moderného automobilu a smartfónu? A prečo je dobré patrične investovať do vybaveného telefónu? Poradíme vám v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/filtr-pevnych-castic-dpf.jpg

Filter pevných častíc (DPF) – problémy a údržba

Filter pevných častíc. Zradné zariadenie na úpravu emisií, ktorého sa motoristi často boja hlavne vo vzťahu s drahými opravami. Pritom stačí málo a môže slúžiť stovky tisíc kilometrov. Čo je filter pevných častíc? Ako sa správať k vozidlu, v ktorom sa nachádza DPF filter? Na to nájdete v našom článku odpoveď.. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cesta-do-chorvatska-2019.jpg

Cesta autom do Chorvátska (2022) – RADY A TIPY

Cesta na dovolenku autom do Chorvátska je počas leta celkom oriešok. Prinášame vám niekoľko tipov a variantov trás, ako do Chorvátska cestovať v roku 2022. Cez Rakúsko a Slovinsko aj cez Maďarsko. Trasy po diaľniciach aj cestách bez diaľničných známok a mýta.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-air-peak-novinky.jpg

Superšport Hyperion XP-1 na vodík, filmový dron Sony, ohybný telefón Apple - a ďalšie! (NOVINKY)

Autá budúcnosti môžu jazdiť nielen na elektrinu, ale aj na vodík - a ako ukazuje superšport Hyperion XP-1, nie sú to žiadni slimáky! Trend ohybných displejov pokračuje, špekuluje sa o telefóne s dvojitým kĺbom, ale aj o ohybných iPhonoch - stanú sa realitou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/preprava-lyzi-v-aute-nahled.jpg

Nosiče lyží ušetria miesto v aute

Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Autokamery-SMALL.jpg

Kamera do auta je viac než osobný strážca. Na čo ešte slúži?

Autokamera by dnes mala byť základnou výbavou každého vozidla. Prečo? V prípade dopravnej nehody či akejkoľvek inej poistnej udalosti je záznam z kamery do auta pre vyšetrovanie nespochybniteľný. Čo všetko zvládnu a akými funkciami disponujú moderné autokamery? Dozviete sa v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Jak-pripravit-auto-SMALL.jpg

Ako pripraviť auto na dovolenku? Nie je to len o stieračoch

Ako sa postarať o vaše auto pred cestou na letnú dovolenku? Prevedieme vás celou prípravou počnúc zahraničnými dopravnými predpismi cez kontrolu technického stavu vozidla až po nutné dokumenty a povinnú výbavu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií