PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hogwarts-legacy-cover-nahled.jpg

Hogwarts Legacy (RECENZIA) – Byť kúzelníkom nikdy nebolo zábavnejšie

Fanúšikovia Harryho Pottera a jeho kúzelného sveta sa konečne dočkali. Zatiaľ čo svet kníh a filmov okuliarnatý chlapec s jazvou na čele už ovládol, v prostredí hier sa mu zatiaľ toľko nedarilo. Ak ste čítali naše nedávne dojmy z hrania, asi ste tušili, že Hogwarts Legacy má našliapnuté na stupne najvyššie, je ale príbeh skutočne tak dobrý, otvorený svet plný aktivít a súboje nezačnú po čase nudiť? Všetko podstatné o Hogwarts Legacy sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-2-hra-spekulace-nahled.jpg

Hogwarts Legacy 2 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

Obrovský úspech a široká fanúšikovská základňa Hogwarts Legacy sú už samy o sebe dobré dôvody, prečo očakávať pokračovanie tohto čarodejníckeho hitu z roku 2023. Sú tu ale aj ďalšie náznaky toho, že sa na Hogwarts Legacy 2, ako sa zatiaľ hra neoficiálne prezýva, už pracuje. Všetko, čo zatiaľ o pokračovaní akčného RPG zo sveta Harryho Pottera vieme a o čom sa aktuálne špekuluje, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-vse-co-vime-logo-nahled.jpg

Hogwarts Legacy – Všetko, čo vieme

Hogwarts Legacy sa podarilo zaceliť dieru na trhu aj trhlinu v herných srdciach „potterheads“. Nielen že ide o splnený sen každého fanúšika Harryho Pottera, ale ide aj samo o sebe o kvalitné akčné RPG prinášajúce nádherný otvorený svet plný zábavných aktivít, pútavý príbeh a v neposlednom rade aj perfektne spracované kúzelnícke súboje. Všetko, čo potrebujete o Hogwarts Legacy vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-rpg-hra-wizarding-world-nahled.jpg

RPG zo sveta Harryho Pottera má vyjsť koncom budúceho roka (NOVINKA)

Hoci autori doteraz neoznámeného RPG z univerza Harryho Pottera zrejme chodia zahalení neviditeľným plášťom, aj tak tu a tam nejaká magická esencia ich údajne pripravovanej hry presiakne do nášho muklovského sveta. Tentoraz sa do úlohy aurora pasoval rešpektovaný novinár Jason Schreier a priniesol hneď niekoľko zaujímavých informácií o pripravovanej hre zo sveta čarov a kúziel. Na čo sa môžu fanúšikovia chlapca, ktorý prežil, tešiť, kedy by malo dôjsť k oznámeniu hry a ďalšie informácie, nájdete v dnešnej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/9e729e06-8ffc-43c0-a082-1b2e9b438ae5.jpg

Just Cause 4 (RECENZIA) – streľba v rytme telenovely

Diktatúra + utláčaní rebeli + exotické prostredie = Rico Rodriguez. Pomyselná matematické rovnica už po štvrtýkrát zafungovala a na naše herné zariadenia prilieta udatný hrdina brániaci bezbranných proti utlačovateľskému režimu. Just Cause 4 sa nám dlho javil ako potenciálny čierny kôň konca roka, ako nakoniec dopadol, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/generation-zero-prestrelka-nahled.jpg

Generation Zero (RECENZIA) – na lov robotov

Vývojárska spoločnosť Avalanche Studios je vo svete známa predovšetkým vďaka akčnej sérii Just Cause, ktorá na konci minulého roka dostala svoje štvrté pokračovanie. Len málokto však vie, že  tejto značky nájdeme v portfóliu tohto štúdia tiež lovecké simulátory, na ktorých základoch sa tvorcovia rozhodli postaviť hrateľnosť svojho pripravovaného FPS survival Generation Zero. Na otázku, či sa im tento odvážny krok vyplatil, vám odpovie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rage-2-thumbnail-nahled.jpg

Rage 2 (RECENZIA) – apokalypsa má ružovú farbu

14. mája na naše herné stroje v oblaku strelného prachu s burácivým revom motorov dorazilo Rage 2, postapokalyptická strieľačka štúdií Avalanche a id Software. Pokračovanie hry z roku 2011, ktoré už nikto veľmi nečakal, nás svojou štýlovou propagáciou príjemne navnadilo, dokázala ale táto hra naplniť vysoké očakávania a presvedčiť nás, že nejde o ďalšiu tuctovú záležitosť? Viac v recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií