AD květen univerzal P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/avatar-frontiers-of-pandora-logo.jpg

Avatar: Frontiers of Pandora (RECENZIE – Súhrn)

Na filmovom plátne je Avatar ako doma, v hernom svete ide ale o úplného zelen... nováčika. Akčná adventúra Avatar: Frontiers of Pandora od štúdia Massive Entertainment však na snímky Avatar a Avatar: Cesta vody Jamesa Camerona príbehovo nadväzuje. Aj Frontiers of Pandora vás zavedie na prekrásnu, ale smrteľne nebezpečnú planétu Pandora, kde sa v koži členky národa Na'vi musíte postaviť ľudskej armáde RDA. Všetko, čo o Avatar: Frontiers of Pandora potrebujete vedieť, vrátane toho, ako hra dopadla v recenziách, zistíte v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/avatar-the-way-of-water-nahled.jpg

Avatar: The Way of the Water (RECENZIA)

Režisér James Cameron (Votrelci, Terminátor 2, Titanic) sa vracia na exotický svet zvaný Pandora, aby ďalej rozvíjal príbeh svojej snímky Avatar z roku 2009 – teda najzárobkovejšieho filmu všetkých čias. Nie je ale pokračovanie nazvané Avatar: The Way of the Water iba nastavovanou kašou? To sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií