AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/alza-eko.jpg

Predstavujeme najpredávanejšie eko produkty od AlzaEco

Ekologické produkty pod značkou AlzaEco si obľúbilo veľké množstvo domácností, ktorým nie je ľahostajný osud našej planéty. Pokiaľ vás zaujíma, aké top produkty bodujú vo voľbe spotrebiteľov, prečítajte si náš článok zameraný na tému Eko drogérie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/coccolino-clanek.jpg

Coccolino – obľúbený medvedík prináša viac než len voňavé aviváže

Bude to už skoro 10 rokov, kedy ste sa v slovenských obchodoch mohli prvýkrát stretnúť s neskutočne voňavými avivážami medvedíka Coccolino. Vo svete však história tejto značky siaha až do roku 1983 a jej ponuka sa stále vyvíja. K osvedčenej klasike pribúdajú účinné a špeciálne pracie gély a kapsuly, vonné obrúsky do sušičky, vôňa do skrine či voda do žehličky. Náš článok vám preto teraz pomôže skvele sa zorientovať vo všetkých výrobkoch medvedíka Coccolino. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/LENOR Silk Tree Blossom-avivaz.jpg

Vyskúšali sme pre vás: aviváž LENOR Silk Tree Blossom

Aviváže zmäkčujú bielizeň, znižujú elektrostatický náboj a dodávajú bielizni nádhernú vôňu. Nie každý však aviváž používa, ja som doteraz nemala príliš dôvodov. Ale LENOR Silk Tree Blossom ma prinútila názor zmeniť. Prečo? Prečítajte si v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly_3.jpg

Ako vyprať bielizeň správne a bez nehôd

Pripravili sme pre vás článok s tipmi, ako prať oblečenie. Ako triediť bielizeň, vybrať prací prášok a aviváž, čo s odolnou špinou, ako a kde sušiť? To všetko nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií