AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-recenze-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood (RECENZIA) – Masakrovanie zombie vo veľkom štýle

Už nikto nedúfal, že by sme sa dočkali plnohodnotného pokračovania kultovej kooperačnej strieľačky Left 4 Dead. Aj keď si to komunita neuvedomovala, vylúčené to bolo primárne z toho dôvodu, že tvorcovia nevlastnili práva na značku. Nakoniec ich túžba vytvoriť nasledovníka zrejme viedla k tomu, že sa dali do vývoja Back 4 Blood, ktoré na prvý pohľad pôsobí ako duchovný nástupca obľúbenej FPS. Či dosahuje jej kvalít, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-special-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Už chvíľu bolo jasné, že vývojári z Turtle Rock Studios preslávení primárne sériou Left 4 Dead pracujú na diele, ktoré bude ich kultovému FPS v mnohom podobné. Na tohtoročnom TGA sme sa konečne dočkali oznámenia Back 4 Blood. Všetko, čo o tomto na prvý pohľad nebývalo atraktívnom diele vieme, kedy sa ho dočkáme a ako na tom bude s PvP, vám povieme v našom špeciáli.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií