AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-testy-gpu-nahled.jpg

Testy grafických kariet | Baldur's Gate 3

Testovali sme grafické karty na hre Baldur's Gate 3. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do hier (ŠPECIÁL): Najpopulárnejšie herné preklady

Češtiny do hier sú u nás veľmi vďačnou témou, a platí to najmä o neoficiálnych prekladoch, ktoré vznikajú vďaka občas doslova heroickej snahe hernej komunity. Rozsiahle, ukecané akčné adventúry, RPG alebo stratégie si chceme užiť ak už nie v slovenskom, tak českom jazyku aj v prípadoch, keď sa vydavatelia hier z najrôznejších dôvodov rozhodnú oficiálnu českú lokalizáciu vypustiť. Nasledujúce riadky vám predstavia sedmičku z najväčších či najpopulárnejších komunitných prekladov, ktoré vznikli v posledných niekoľkých rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-tipy-cover-nahled.jpg

Baldur's Gate 3 (TIPY/NÁVOD) – Pätnásť tipov, ktoré vám spríjemnia hranie

Počas minulých dní sme sa nechali úplne pohltiť svetom Baldur's Gate 3, čo nás nakoniec viedlo k tomu, vytvoriť pre vás zoznam užitočných rád a tipov, ktoré by vám mohli trošku uľahčiť život. Pokiaľ vás zaujíma, podľa čoho si vyberať bojisko, kam sa na vašom dobrodružstve vydať najskôr a akú taktiku nasadiť na nepriateľov prevyšujúcich vás nielen silou, ale aj odolnosťou, nájdete na tieto a mnoho ďalších otázok v nasledujúcich odsekoch odpoveď. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-dojmy-z-hrani-cover-nahled.jpg

Baldur's Gate 3 (DOJMY Z HRANIA) – Sloboda v rozprávaní dostala nový rozmer

Lariano nás s predbežným prístupom napínal už od augusta, počkať sme si však museli až na začiatok októbra. Presne podľa sľubu šéfa belgického štúdia Swen Vinckeho sa ponoríte do prvého aktu Baldur's Gate 3, v ktorom preskúmate mozgoužrutské plavidlo Nautiloid, zúčastníte sa bitky v samotnom pekle a budete hľadať liečiteľa, ktorý vám pomôže od červíčka hoviaceho si vo vašich mozgových závitoch. Výlet to bude v mnohých smeroch unikátny, pretože si ho každý užijete podľa svojho. Čo na vás čaká?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií